Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #11 kadir polat dedi: Banı kaldırdılar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bu durumdan oluşan hatalara ne yazık ki bir şey yapmıyorlarmış.
kadir polat dedi: Banı kaldırdılar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bu durumdan oluşan hatalara ne yazık ki bir şey yapmıyorlarmış.
kadir polat Centipat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #12 Alperen0 dedi: Hayır. Bu durumdan oluşan hatalara ne yazık ki bir şey yapmıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Çok saçma. Kendı hataları yuzunden neden ben bir hafta bekleyeyım kı. Aga tekrardan selam. Bende kasa takaslıyordum. Ikı hesabımda da gozukmuyor kasalar ıptal edıldı. Ortada da yok. Senın bılet ne zaman gerı gelmıstı? Son düzenleme: 12 Nisan 2021
Alperen0 dedi: Hayır. Bu durumdan oluşan hatalara ne yazık ki bir şey yapmıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Çok saçma. Kendı hataları yuzunden neden ben bir hafta bekleyeyım kı. Aga tekrardan selam. Bende kasa takaslıyordum. Ikı hesabımda da gozukmuyor kasalar ıptal edıldı. Ortada da yok. Senın bılet ne zaman gerı gelmıstı?