tura Decapat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 355 4 Ağustos 2019 #1 Beyler ben arkadaşımla takas yapacaktım ne onun attığı takas teklifi geliyor ne de benimki gidiyor. Ne yapmam gerekiyor?
Beyler ben arkadaşımla takas yapacaktım ne onun attığı takas teklifi geliyor ne de benimki gidiyor. Ne yapmam gerekiyor?
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 4 Ağustos 2019 #2 Steam profil leveli en az 1. seviye olması lazım. İkinizin de seviyeleri 1 seviyeden yüksek mi ? Ayrıca steam guardda olması lazım ikinizinde. Steam guard aktif değilse aktif edip 15 gün bekleyin ardından bir daha deneyin. Bir takasa katılabilmek için en az 15 gün önceden Steam Guard'ı etkinleştirmiş olmanız gerekmektedir. :: Deutsches Forum Artı 0 Eksi
Steam profil leveli en az 1. seviye olması lazım. İkinizin de seviyeleri 1 seviyeden yüksek mi ? Ayrıca steam guardda olması lazım ikinizinde. Steam guard aktif değilse aktif edip 15 gün bekleyin ardından bir daha deneyin. Bir takasa katılabilmek için en az 15 gün önceden Steam Guard'ı etkinleştirmiş olmanız gerekmektedir. :: Deutsches Forum
KS KS tura Decapat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 355 4 Ağustos 2019 #3 ExecutioneR_ dedi: Steam profil leveli en az 1. seviye olması lazım. İkinizin de seviyeleri 1 seviyeden yüksek mi ? Ayrıca steam guardda olması lazım ikinizinde. Steam guard aktif değilse aktif edip 15 gün bekleyin ardından bir daha deneyin. Bir takasa katılabilmek için en az 15 gün önceden Steam Guard'ı etkinleştirmiş olmanız gerekmektedir. :: Deutsches Forum Genişletmek için tıkla... Profil leveli 13 ve uzun zamandır aktif steam guard. Artı 0 Eksi
ExecutioneR_ dedi: Steam profil leveli en az 1. seviye olması lazım. İkinizin de seviyeleri 1 seviyeden yüksek mi ? Ayrıca steam guardda olması lazım ikinizinde. Steam guard aktif değilse aktif edip 15 gün bekleyin ardından bir daha deneyin. Bir takasa katılabilmek için en az 15 gün önceden Steam Guard'ı etkinleştirmiş olmanız gerekmektedir. :: Deutsches Forum Genişletmek için tıkla... Profil leveli 13 ve uzun zamandır aktif steam guard.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 4 Ağustos 2019 #4 tura dedi: Profil leveli 13 ve uzun zamandır aktif steam guard. Genişletmek için tıkla... İkinizinde mi ? Artı 0 Eksi
tura dedi: Profil leveli 13 ve uzun zamandır aktif steam guard. Genişletmek için tıkla... İkinizinde mi ?
KS KS tura Decapat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 355 5 Ağustos 2019 #5 ExecutioneR_ dedi: İkinizinde mi ? Genişletmek için tıkla... O 12 ben 13 levelim :/ Artı 0 Eksi
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 5 Ağustos 2019 #6 Atacağınız teklifi üyenin profiline girip dahası>takas teklif et basın. Artı 0 Eksi