aaastinson Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ağustos 2022 #1 Bugün her zaman alışveriş yaptığım bir siteden skin aldım. Takas teklifini kabul ettim ama saatlerdir envanterime gelmedi. Dosya Ekleri takas.PNG 29,4 KB · Görüntüleme: 187
Bugün her zaman alışveriş yaptığım bir siteden skin aldım. Takas teklifini kabul ettim ama saatlerdir envanterime gelmedi.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.232 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #2 aaastinson dedi: Bugün her zaman alışveriş yaptığım bir siteden skin aldım. Takas teklifini kabul ettim ama saatlerdir envanterime gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam site nedir item satış gibi yerler ise bir sürü satıcı var.
aaastinson dedi: Bugün her zaman alışveriş yaptığım bir siteden skin aldım. Takas teklifini kabul ettim ama saatlerdir envanterime gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam site nedir item satış gibi yerler ise bir sürü satıcı var.
aaastinson Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ağustos 2022 #3 Ulubatlı Souness dedi: Hocam site nedir item satış gibi yerler ise bir sürü satıcı var. Genişletmek için tıkla... Banditcamp Rust sitesi.
Ulubatlı Souness dedi: Hocam site nedir item satış gibi yerler ise bir sürü satıcı var. Genişletmek için tıkla... Banditcamp Rust sitesi.
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 25 Ağustos 2022 #4 Umarım dolandırılmamışsındır. Tek taraflı takas linkleri yapılabiliyor.
aaastinson Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ağustos 2022 #5 BerzerkFrost dedi: Umarım dolandırılmamışsındır. Tek taraflı takas l Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Güvenilir bir site. Zaten sorun Steam'den kaynaklı diye düşünüyorum. İtem geldi diye gözüküyor. Envanterimde yok.
BerzerkFrost dedi: Umarım dolandırılmamışsındır. Tek taraflı takas l Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Güvenilir bir site. Zaten sorun Steam'den kaynaklı diye düşünüyorum. İtem geldi diye gözüküyor. Envanterimde yok.
YagizAktug Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 742 Çözümler 5 Yer Tekirdağ/Kapaklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2022 #6 aaastinson dedi: Banditcamp Rust sitesi. Genişletmek için tıkla... Sitede bir şey yok Steam desteğe başvurup sorununuzu anlatabilirsiniz. Benim de başıma gelmişti en geç yarın dönüş yaparlar.
aaastinson dedi: Banditcamp Rust sitesi. Genişletmek için tıkla... Sitede bir şey yok Steam desteğe başvurup sorununuzu anlatabilirsiniz. Benim de başıma gelmişti en geç yarın dönüş yaparlar.
aaastinson Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ağustos 2022 #7 YagizAktug dedi: Sitede bir şey yok Steam desteğe başvurup sorununuzu anlatabilirsiniz. Benim de başıma gelmişti en geç yarın dönüş yaparlar. Genişletmek için tıkla... Steam desteğe nasıl başvuracağım? Denedim ama sadece sorunların neden olduğunu vs. anlatıyorlar. Canlı destek varsa da bulamadım.
YagizAktug dedi: Sitede bir şey yok Steam desteğe başvurup sorununuzu anlatabilirsiniz. Benim de başıma gelmişti en geç yarın dönüş yaparlar. Genişletmek için tıkla... Steam desteğe nasıl başvuracağım? Denedim ama sadece sorunların neden olduğunu vs. anlatıyorlar. Canlı destek varsa da bulamadım.
caliskan0221 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 1.196 Çözümler 10 25 Ağustos 2022 #8 Pazar geçmişine bir göz attınız mı?
aaastinson Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ağustos 2022 #9 caliskan0221 dedi: caliskan0221 dedi: Pazar geçmişine bir göz attınız mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Pazar geçmişinde ne olması gerekiyor ki?
caliskan0221 dedi: caliskan0221 dedi: Pazar geçmişine bir göz attınız mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Pazar geçmişinde ne olması gerekiyor ki?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 25 Ağustos 2022 #10 Steam çöktüyse eğer birkaç saat içerisinde gelir.