aaastinson Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ağustos 2022 #11 Yszuf dedi: Steam çöktüyse eğer birkaç saat içerisinde gelir. Genişletmek için tıkla... 2 saat oldu . Denemek için şimdi 1 liralık item çektim o geldi ve envanterimde gözüküyor. Ama hala istediğim item envanterimde gözükmüyor çıldırmak üzereyim.
Yszuf dedi: Steam çöktüyse eğer birkaç saat içerisinde gelir. Genişletmek için tıkla... 2 saat oldu . Denemek için şimdi 1 liralık item çektim o geldi ve envanterimde gözüküyor. Ama hala istediğim item envanterimde gözükmüyor çıldırmak üzereyim.
caliskan0221 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 1.196 Çözümler 10 25 Ağustos 2022 #12 aaastinson dedi: Pazar geçmişinde ne olması gerekiyor ki? Genişletmek için tıkla... Bazen nadir de olsa, hesaplar ele geçirilip satılıyor eşyalar. Bir kontrol etmenizi önerdim hocam.
aaastinson dedi: Pazar geçmişinde ne olması gerekiyor ki? Genişletmek için tıkla... Bazen nadir de olsa, hesaplar ele geçirilip satılıyor eşyalar. Bir kontrol etmenizi önerdim hocam.
aaastinson Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ağustos 2022 #13 Bak. caliskan0221 dedi: Bazen nadir de olsa, hesaplar ele geçirilip satılıyor eşyalar. Bir kontrol etmenizi önerdim hocam. Genişletmek için tıkla... Baktım şimdi ama pazar geçmişinde de bir şey gözükmüyor.
Bak. caliskan0221 dedi: Bazen nadir de olsa, hesaplar ele geçirilip satılıyor eşyalar. Bir kontrol etmenizi önerdim hocam. Genişletmek için tıkla... Baktım şimdi ama pazar geçmişinde de bir şey gözükmüyor.