Mantıklı bir takıntı değil. Şu an da tüm oyunlar Steam'e çıkacak diye bir kaide yok. Epic'te Ubisoft'ta, EA'de ne varsa kullanıyorum. Eğer oyunlarınızın toplu 1 yerde olmasını istiyorsanız. Playnite veya GOG Galaxy uygulamalarını kullanabilirsiniz.
İade etmeye gerek yok ancak Steam'de bu oyunlar indirime girdiği zaman oradan da alabilirsin. Epic'in ücretsiz verdiği Kingdom: Come Deliverance'ı Steam'den almıştım ben örneğin.
Konuyu aslında açmamın bir nedeni de şu an bilgisayar alacağım için oyunları aldım. Ama bilgisayar satılmıyor ve kaldırmıyor oyunları. Bende onun yerine 165TL'yi iade edip CS:GO kapsülleri ile yatırım yapma planım vardı.
Ama gene de bu fiyata bu oyunlar bulunmaz kalsınlar.
Bu zamanda yapmayın hocam oyunları kısayol olarak masaüstüne ekleyin öyle oynayın daha iyi hissettiriyor bende de Steam takıntısı var Epic de ki oyunları böyle oynuyorum.
Bende de launcher arsivi takintisi var oyun uplayin oyunuysa orda steam ozelindeyse orda kutuphane diziyorum deli sacmasi gibi geliyor herkese ama takinti iste
Arkadaşlar bu oyunları iade etmek gibi bir delilik yapayım mı? Bunları 165TL'ye almıştım ama Steam'den almak istersem 400e kadar çıkacağını tahmin ediyorum. Bu takıntı da hep düşündürüyor beni.