Steam tam olarak bitti

Steam şuanda çok fazla rakibi var, ve artık çoğu büyük firma kendi oyunlarını kendi satıyor. ( Ubisoft, Origins.), çoğu key alacağın siteler steamden bazen daha uygun fiyata oyun verebiliyor veya aylık oyun kiralıyacağın siteler ( Microsoft,Ubisoft,Origins...). Steam eskisi kadar popüler değil sadece rakipleri çoğaldı ben bir kullanıcı olarak kim bana ucuz ve kaliteli hizmet sunuyorsa ordayım. Epic ara yüzü kötü olmasa çok kullanışlı bir platform olacak. Epic indirimlerini Steam indirimlerinden çok daha fazla seviyorum. Çoğu popüler oyunda güzel bir % sel bir indirim yapıyor üstüne +60 tlsini kendi karşılıyor. Bence gayet hoş bir ürün. Ha şunuda söylemek gerekir steam bu kafa ile giderse popülerliği zaman içerisinde azalır. Steam ayakta tutan oyunlar var onlarında modası artık geçmeye başladı.

Steam'ın birçoğu güzel özelliği var. Atölye pazar gibi birçok özellik var gez gez bitmiyor. Sırf bir oyun verdi diye Steam bırakılmaz. Millet alır oyununu oynar çıkar.@The king of bruh aga bir tane düzgün konun olmaz mı ya?

Steam'ın birçoğu güzel özelliği var. Atölye pazar gibi birçok özellik var gez gez bitmiyor. Sırf bir oyun verdi diye Steam bırakılmaz. Millet alır oyununu oynar çıkar.
Tamamen zevk meselesi. Atölyede şu var diye bakmam ben mesela. Oyunu nasıl ucuza gelir benim için daha mantıklı hikayeyi bitirir 4-5 saat takılır oyunu kapatırım çoğu oyunda.

Şu oyunlarına neden hile koruması getiremiyor? Anlamış değilim.

Komik değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…