M musti9784653 Kilopat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 481 13 Mart 2021 #11 Benim de bu gün başıma geldi. Şu an topluluk pazarından işlem yapamıyorum. Çözümünü buldunuz mu acaba?
Benim de bu gün başıma geldi. Şu an topluluk pazarından işlem yapamıyorum. Çözümünü buldunuz mu acaba?
ahtmeyasipolgk Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 92 Yer Vault 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #12 musti9784653 dedi: Benim de bu gün başıma geldi. Şu an topluluk pazarından işlem yapamıyorum. Çözümünü buldunuz mu acaba? Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim de dediğim gibi eskiden kimse de yoktu herkeste aynı gün başladı. Steam teknik sorunu olma ihtimali çok yüksek.
musti9784653 dedi: Benim de bu gün başıma geldi. Şu an topluluk pazarından işlem yapamıyorum. Çözümünü buldunuz mu acaba? Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim de dediğim gibi eskiden kimse de yoktu herkeste aynı gün başladı. Steam teknik sorunu olma ihtimali çok yüksek.
Ramazan Horat Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #13 Aynı sorun bende de var.2 gün önce olmaya başladı google tarayıcısını kapatıp açtığımda bile otomatik steam oturumum kapanıyor. Çerezlerimdede sorun yok. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (29).png 219,8 KB · Görüntüleme: 112 Ekran Görüntüsü (30).png 166,3 KB · Görüntüleme: 88
Aynı sorun bende de var.2 gün önce olmaya başladı google tarayıcısını kapatıp açtığımda bile otomatik steam oturumum kapanıyor. Çerezlerimdede sorun yok.
4 431641 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 99 14 Mart 2021 #14 musti9784653 dedi: Benim de bu gün başıma geldi. Şu an topluluk pazarından işlem yapamıyorum. Çözümünü buldunuz mu acaba? Genişletmek için tıkla... Benim kendi kendine geçti bugün. ahtmeyasipolgk dedi: Çözersem yardımcı olacağım. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine çözüldü umarım sizde de düzelir. ahtmeyasipolgk dedi: Çözersem yardımcı olacağım. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine çözüldü umarım sizde de düzelir.
musti9784653 dedi: Benim de bu gün başıma geldi. Şu an topluluk pazarından işlem yapamıyorum. Çözümünü buldunuz mu acaba? Genişletmek için tıkla... Benim kendi kendine geçti bugün. ahtmeyasipolgk dedi: Çözersem yardımcı olacağım. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine çözüldü umarım sizde de düzelir. ahtmeyasipolgk dedi: Çözersem yardımcı olacağım. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine çözüldü umarım sizde de düzelir.
Ramazan Horat Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #15 Benimki halen düzelmedi.
ahtmeyasipolgk Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 92 Yer Vault 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #16 Ramazan Horat dedi: Benimki halen düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Benim pazar banı kalkmasına 6 saat kaldı düzelir umarım tarayıcıda olmuyor.
Ramazan Horat dedi: Benimki halen düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Benim pazar banı kalkmasına 6 saat kaldı düzelir umarım tarayıcıda olmuyor.