5 502415 Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 27 31 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar metro for Steam temasını indirdim fakat arkadaşlar listesi ve kütüphane hala eski arayüze sahip. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar metro for Steam temasını indirdim fakat arkadaşlar listesi ve kütüphane hala eski arayüze sahip. Bilgilendirirseniz sevinirim.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.712 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 31 Ocak 2022 #2 Sanırım oralara müdahale edemiyor. Arkadaşlar kısmı direkt sunucudan çekiliyor.
5 502415 Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 27 31 Ocak 2022 #3 LazJedi dedi: Sanırım oralara müdahale edemiyor. Arkadaşlar kısmı direkt sunucudan çekiliyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Temaların ön izlemesinde ki arkadaş listesi vs. değişik yine belki yakın bir zamanda değişmiştir bu olay bilemiyorum.
LazJedi dedi: Sanırım oralara müdahale edemiyor. Arkadaşlar kısmı direkt sunucudan çekiliyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Temaların ön izlemesinde ki arkadaş listesi vs. değişik yine belki yakın bir zamanda değişmiştir bu olay bilemiyorum.