peran Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #1 İzlediğim bir videoda Steam tema değişmeyi gösteriyordu. Video linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama o videoda temayı direkt skins klasörüne atıyordu ama benim dosyalarımda skins klasörü yok ne yapmalıyım? Tema düzenleme sistemi değişti mi? Dosya Ekleri resim_2022-09-06_213149838.png 102 KB · Görüntüleme: 35 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2022
İzlediğim bir videoda Steam tema değişmeyi gösteriyordu. Video linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama o videoda temayı direkt skins klasörüne atıyordu ama benim dosyalarımda skins klasörü yok ne yapmalıyım? Tema düzenleme sistemi değişti mi?
baycevik06 Centipat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #2 Skins klasörü oluşturun o zaman hocam
peran Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #3 baycevik06 dedi: Skins klasörü oluşturun o zaman hocam Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkür ederim.
baycevik06 dedi: Skins klasörü oluşturun o zaman hocam Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkür ederim.
baycevik06 Centipat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #4 peran dedi: Oldu teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. İyi günler
peran dedi: Oldu teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. İyi günler
peran Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #5 baycevik06 dedi: Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. İyi günler Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum burada biraz yeniyim.
baycevik06 dedi: Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. İyi günler Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum burada biraz yeniyim.