Sefa çalkan Hectopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2017 #1 Steam'den indirimle The Crew aldım, yükledim fakat açılırken Steam oyunu ilk defa başlatmak için hazırlanıyor yazıyor hepsi doluyor, 20 dakika bekliyorum açılmıyor. Steam'de oyun çalışıyor gözüküyor ama uPlay açılıyor ve benden kod istiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2017
Steam'den indirimle The Crew aldım, yükledim fakat açılırken Steam oyunu ilk defa başlatmak için hazırlanıyor yazıyor hepsi doluyor, 20 dakika bekliyorum açılmıyor. Steam'de oyun çalışıyor gözüküyor ama uPlay açılıyor ve benden kod istiyor?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 31 Mart 2017 #2 Oyunu aldığınızda Steam üzerinden size oyunun keyi verilmesi lazım. Uplay hesabında oynamak için onu yazmanız gerek.
Oyunu aldığınızda Steam üzerinden size oyunun keyi verilmesi lazım. Uplay hesabında oynamak için onu yazmanız gerek.
Labsente Megapat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2017 #3 Steamda oyunun üstüne gelin sağ tık yapıp cd anahtarını göster deyin. Sonra oradaki kodu Uplayde girin.
Steamda oyunun üstüne gelin sağ tık yapıp cd anahtarını göster deyin. Sonra oradaki kodu Uplayde girin.