Steam The Witcher 3 Açılmıyor

serdaralan

Centipat
Merhaba, Steam üzerinden Witcher 3 GOTY aldım fakat oyuna tıkladığımda ekte paylaştığım gibi steam oyunu açma penceresi çıktı ve 1 saniye sonra kapandı oyun hiç açılmadı,oyunu SteamLibrary/steamapps/common/The Witcher 3/bin/x64/witcher3.exe'den açmayı denediğimde ise msvcp120.dll ve msvcr120.dll hatalarını verdi bu dosyaları internetten indirim system32 ve syswow64'e attım fakat şimdi de oyunu .exe'sinden açmaya çalıştığımda 0xc000007b hatası veriyor,masaüstündeki simgeden açmak istediğimde de yine ekteki gibi steam penceresi açılıp hemen kapanıyor ve oyun açılmıyor,Sistemim 64 Bit Windows 10 .
Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 ve
Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015'i de bilgisayarımdan kaldırdım fakat yeniden yüklemek istediğimde ekteki hatalarla karşılaşıyorum.

Process Monitör raporu:
Logfile.rar

Son düzenleme:
Hocam, oyunu ilk satın alıp açmaya çalıştığımda bana da aynısı olmuştu. Dosyalarımı doğrulayıp PC'ye restart attıktan sonra sorunsuz oynatmıştı. Denemenizde fayda var.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar Recep Baltaş abinin bu konuyla bi ilgilenmesi lazım dediklerinize baktım ama yine de bir şeyi değiştiremedim.

Sistem klasörlerine elle dosya atılmaz. İnternetten indirdiğiniz DLL dosyaları zaten bu hataya neden oluyor. ARM sürümünü indirmenize gerek yok x86 ve x64 indireceksiniz. Visual C++ paketlerinden varsa 2019 kaldırın.

C:\Windows\System32\MSVCR120.dll silin, aşağıdaki paketleri yükleyin.
Aynı hatayı alırsanız, yüklüyse onarın veya Programlar'dan kaldırdıktan sonra kurun.

Visual C ++ 2019 bilgisayarımda zaten kurulu değildi,dediğiniz gibi ARM'siz Visual C++ 2013'ü kurdum ardından verdiğiniz linkten Visual C++ 2015'i yüklemek istedim fakat ekteki hatayı verdi. ama oyunu açabildim ve sorunsuz oynayabiliyorum,yardımınız için çok teşekkür ederim. Visual C++ 2015'nin olmaması ileride başka oyunlarda sıkıntı çıkartır mı , çıkartırsa bunu nasıl bilgisayarıma kurabilirim ?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (6).png
    389,8 KB · Görüntüleme: 116
Visual 2017'yi kaldırdıktan sonra 2015'i kurun, varsa üst modelleri kaldırmanız gerekebilir. Sistemde yüklü Visual paketlerinin ekran görüntüsünü paylaşabilirsiniz.

Eğer hata almaya devam ederseniz bütün Visual C++ paketlerini kaldırın. Bağlantıdan RAR arşiv dosyasını indirin. Klasöre çıkarttıktan sonra install_all.bat sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.
www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one

şu an bunlar yüklü

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (7).png
    216,2 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…