M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 Merhaba! Steam Tools indirdim ve mining yaptığını öğrendim, format atmadan nasıl miningi silerim, bu arada Steam'le birlikte sildim, Steam Tools'u format atmadan dememin sebebi 2 hafta önce attığım için. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2025
Merhaba! Steam Tools indirdim ve mining yaptığını öğrendim, format atmadan nasıl miningi silerim, bu arada Steam'le birlikte sildim, Steam Tools'u format atmadan dememin sebebi 2 hafta önce attığım için.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 13 Nisan 2025 #2 Kaskpersky ve Malwarebytes ile bir tam tarama yapmanızı öneririm. Kaspersky: Ev ve İşletmeler İçin Kaspersky Siber Güvenlik Çözümleri | Kaspersky | Kaspersky Malwarebytes: Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business | Anti-Malware & Antivirus
Kaskpersky ve Malwarebytes ile bir tam tarama yapmanızı öneririm. Kaspersky: Ev ve İşletmeler İçin Kaspersky Siber Güvenlik Çözümleri | Kaspersky | Kaspersky Malwarebytes: Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business | Anti-Malware & Antivirus