Steam Tools güvenilir mi?

kuzey0707

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sadece Steam kütüphaneme eklemek istediğim 4-5 oyun var ama şüpheleniyorum. Dün indirdim ama sildikten sonra CPU %50-60 görüyordu. Fakat içimde kaldı; eklemek istediğim oyun vardı, daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, sadece Steam kütüphaneme eklemek istediğim 4-5 oyun var ama şüpheleniyorum. Dün indirdim ama sildikten sonra CPU %50-60 görüyordu. Fakat içimde kaldı; eklemek istediğim oyun vardı, daha.
Değil. Korsan bile daha güvenli ondan. Korsan güvenli yerden indirdiğin sürece güvenli gerçi de.

Steam Tools lua dosyalarını kullanır. Bunu basitçe steam'de yüklediğin her oyunda oyunu açmak için küçük bir parola gibi düşün. Bu lua dosyalarını ücretsiz veren siteler var fakat ''çoğu site paralı neden burada ücretsiz'' demeye gerek yok, her tıklamaya ve reklama adam parasını alıyor zaten. Steam Tools'un kendisini ücretsiz bir şekilde indirebilirsin. Böyle korsana yüzde yüz güvenilir denilmesi imkansız zaten ama crack oyun yüklemekten kesinlikle daha güvenilir. Karşılaşacağın tek risk steam hesabın ile olur, onu da yeni hesap açarak çözersin. Virüsten korkma çünkü uygulamanın sana virüs sokabileceği bir yer yok zaten sen ona açık vermiyorsun. Kaspersky gibi şeylerden tarat istiyorsan. Bide çoğu kişi ''bin liralık oyunu bedava vereceğini mi düşünüyorsun'' deyip Steam tools'a laf ediyor, onlara göre crack paralı zaten. Kullan ben uzun süredir kullanıyorum sıkıntı yok. Daha açıklama istersen açıklarım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı