Bunu ben dahil diğer bütün arkadaşlarım denedi. Hatta bunun YouTube'da videoları bile var. Hatta ve hatta bu forumda bu programla alakalı açılmış konularda var. Sen bilip bilmeden konuşmasan iyi olur.
Bunu ben dahil diğer bütün arkadaşlarım denedi. Hatta bunun YouTube'da videoları bile var. Hatta ve hatta bu forumda bu programla alakalı açılmış konularda var. Sen bilip bilmeden konuşmasan iyi olur.
Benim virüs olup olmadığıyla ilgili bir iddiam yok zaten. Sen oyunlar gidiyor demişsin bende gitmiyor bilmeden konuşma demişim. Sen bana virüs olduğuyla ilgili kanıtları atıyorsun, yine söylüyorum bilip bilmeden konuşma.
Benim virüs olup olmadığıyla ilgili bir iddiam yok zaten. Sen oyunlar gidiyor demişsin bende gitmiyor bilmeden konuşma demişim. Sen bana virüs olduğuyla ilgili kanıtları atıyorsun, yine söylüyorum bilip bilmeden konuşma.
Hocam bu forumda durmanız sizin için psikolojik kayıplara neden olabilir. Steam Tools'dan seçtğiniz oyunlar crackli dosyalarla oluşuyor farkındaysanız. Zaten fotoğraflarda da görüyorsunuz. Crackli indirsende aynı Steam Tools'dan yapmakta aynı.
Hocam bu forumda durmanız sizin için psikolojik kayıplara neden olabilir? Steam Tools'dan seçtğiniz oyunlar crackli dosyalarla oluşuyor farkındaysanız. Zaten fotoğraflarda da görüyorsunuz. Crackli indirsende aynı Steam Tools'dan yapmakta aynı.
Benim Steam Tools'u savunduğum falan yok yazdıklarımı nerenle okuyorsun sorması ayıp sadece oyun kütüphanenden Steam'i aç kapa yapınca gitmiyor dedim sen daha virüs diyorsun korsan diyorsun güldürme çocuk.
Benim Steam Tools'u savunduğum falan yok yazdıklarımı nerenle okuyorsun sorması ayıp sadece oyun kütüphanenden Steam'i aç kapa yapınca gitmiyor dedim sen daha virüs diyorsun korsan diyorsun güldürme çocuk.
Hocam şimdi hakaret edeceğim ama uyarı atacaklar. Tamam yanlış bilmiş olabilirim çünkü benim arkadaşımda böyle olmuştu o yüzden öyle yazdım. Bunu kaç kere yazdım halen virüs falan diyorsunuz asıl siz nerenizle okuyorsunuz? Evet bu arada virüslü çünkü VirüsTotal'de virüslü gösteriyor.
Hocam şimdi hakaret edeceğim ama uyarı atacaklar. Tamam yanlış bilmiş olabilirim çünkü benim arkadaşımda böyle olmuştu o yüzden öyle yazdım. Bunu kaç kere yazdım halen virüs falan diyorsunuz asıl siz nerenizle okuyorsunuz? Evet bu arada virüslü çünkü VirusTotal'de virüslü gösteriyor.
Virüslü olup olmadığınıda kimse sormadı siz kanıtlarda virüse dair şeyler ilettiniz konunun açılış sebebi Online oynanıp oynanmadığı. Sırf mesaj kasmak için yazmışsınız yani
Virüslü olup olmadığınıda kimse sormadı siz kanıtlarda virüse dair şeyler ilettiniz konunun açılış sebebi Online oynanıp oynanmadığı. Sırf mesaj kasmak için yazmışsınız yani