Steam Tools Online oyun oynanır mı?

Mesaj kasıp ne yapacağım hocam akıl hastanesinden mi kaçtınız siz? Ben bu forumda yardım ediyorum insanlara mesaj umurumda bile değil.

Arkadaş yardımı virüs konusunda istememiş ama yine de sen bilirsin paşa. Daha fazla mesaj yazma siteden banlanmak istemezsin böyle bir mevzu yüzünden.

Arkadaş yardımı virüs konusunda istememiş ama yine de sen bilirsin paşa. Daha fazla mesaj yazma siteden banlanmak istemezsin böyle bir mevzu yüzünden.
O zaman arkadaş indirip virüs kapsın hocam değil mi ya? ''Virüs konusunda yardım istememiş'' diyorsunuz. Benim arkadaşın Steam Tools'u denedi Steam'i kapatıp açtığında oyunlar gitmişti ve ben de bu bilgiyi bu konuya yazdım. Ne bileceksin ki Steam Tools programını indirip virüs kapıp kapmayacağı?

Son düzenleyen: Moderatör:
steamden oyun oynama lisansı alınmadıgı sürece oyunlara erişim hakkı olmaz dostum. online da sadece kütüphaneye eklersin oyunları.

Bari bilipte sallasaymışsın hocam 2 gündür farklı farklı oyunlar oynuyorum EXE'si açık değilken bile oyunlar duruyor bilmeden konuşma istersen.
reis normal bir oyun indirince steam tool dan çalışıyor mu ekledim oyun indirmeden sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…