swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, Bugün steam hesabıma eft ile para ekledim CS:GO için akşam girdiğimde işe steam pazar engeli oluşmuş nasıl kalkar bu acaba? 1 ay ceza vermiş.
Merhaba arkadaşlar, Bugün steam hesabıma eft ile para ekledim CS:GO için akşam girdiğimde işe steam pazar engeli oluşmuş nasıl kalkar bu acaba? 1 ay ceza vermiş.
Galileo Galilei Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2014 #2 Ceza değil o. En son alışverişinizin üzerinden 1 ay geçmesi gerekiyor. Güvenliğiniz için yani.
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2014 #3 Galileo Galilei dedi: Ceza değil o. En son alışverişinizin üzerinden 1 ay geçmesi gerekiyor. Güvenliğiniz için yani. Genişletmek için tıkla... Anladım, bence gereksiz olmuş.
Galileo Galilei dedi: Ceza değil o. En son alışverişinizin üzerinden 1 ay geçmesi gerekiyor. Güvenliğiniz için yani. Genişletmek için tıkla... Anladım, bence gereksiz olmuş.