Steam topluluk pazarı ve CS:GO item fiyatları

CiceroZ

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar.
Dün doların ani düşüşünden dolayı skinlerimi satıp kar etmek istedim aklımda skinleri pahalıyken satıp doların düşüşüyle, skin fiyatlarınında eski haline dönmesiydi fakat dolar 18'den 12ye düştü fakat halen daha skin fiyatları çok uçuk. Ne zaman düzelir?

Selamlar.
Dün doların ani düşüşünden dolayı skinlerimi satıp kar etmek istedim aklımda skinleri pahalıyken satıp doların düşüşüyle, skin fiyatlarınında eski haline dönmesiydi fakat dolar 18'den 12ye düştü fakat halen daha skin fiyatları çok uçuk. Ne zaman düzelir?
Bende satış yaptım. 5K Civarı. Gece güncelleme sonrası piyasanın değişeceğini düşünüyorum.

Steam kurları güncelleyince. Kısaca düşmez :D
dün satarak zararmı etdim yani
Bende satış yaptım. 5K Civarı. Gece güncelleme sonrası piyasanın değişeceğini düşünüyorum.
zarar etmem değilmi içim rahat etmiyor uzun zamandır kullandığım m4a4 evil daimyo satdım 32ye 35 olmuş umarım fiyatı düşer , tekrar alırım

Selamlar.

Saat 2 civarı güncelliyor Steam.

Steam kurları güncelleyince. Kısaca düşmez :D

Steam kurları her gün güncelliyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı