Steam Topluluk Pazarı

Akik

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Kendi işinin patronu
Herkese selamlar ;

5 senelik kullandığım ve içinde yaklaşık 4,5 bin TL lik oyun bulunan Steam hesabım çalınalı 3 ay oldu :( ne yaptıysam olmadı destek için e-posta da hesabın şifresinin birkaç kere değiştirildiği için bir sonuç alamadım . Bende bu konuyu kapatıp bir daha steam dan oyun almamaya karar verdim (RPG oyunları oynadığım için sanırım paket alacağım :() tabi online oyunlardan PUBG yi unutup Cs ye başladım fakat Topluluk pazarına giremiyorum aktif etmem içim sanırım birşey yapmam gerekiyor ne yapmalıyım ( hiç para yüklemedim ondan mı acaba ?)

Evet. 5 dolar yatırmanız gerekli.

Şu an 30 TL yatırdım daha sonrada 10 TL yatırım olur mu kasa açmak için 30 TL yükledim ?
Selamlar, geçmiş olsun diyeyim öncelikle.
Bence hesabınızı geri almak için ne gerekiyorsa yapın.
Topluluk pazarına erişmek için yeni hesaba minimum 5 dolar yatırmalısınız diye biliyorum.

Herşeyi denedim garip olansa sadece kendi PC de hesap bağlıydı :( assasin serisi crys 4 e kadar ve far cry New dawn a kadar hepsi gitti :(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı