A Ali Can Erdoğan Ziyaretçi 11 Temmuz 2014 #1 Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere steam topluluk pazarından alışveriş yapmak mümkün. Peki herhangi bir eşya alıcağımız zaman steam cüzdanı mı yoksa kredi kartını mı kullanıyor?
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere steam topluluk pazarından alışveriş yapmak mümkün. Peki herhangi bir eşya alıcağımız zaman steam cüzdanı mı yoksa kredi kartını mı kullanıyor?
Coovahkon Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2014 #2 Steam cüzdanını kullanıyor aksi takdirde steam para kaybederdi.(birşey sattığında paranın hesaba gelmesini kastediyorum)
Steam cüzdanını kullanıyor aksi takdirde steam para kaybederdi.(birşey sattığında paranın hesaba gelmesini kastediyorum)
A Ali Can Erdoğan Ziyaretçi 11 Temmuz 2014 #3 Coovahkon dedi: Steam cüzdanını kullanıyor aksi takdirde steam para kaybederdi.(birşey sattığında paranın hesaba gelmesini kastediyorum) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. @Akif konu kilitlenebilir.
Coovahkon dedi: Steam cüzdanını kullanıyor aksi takdirde steam para kaybederdi.(birşey sattığında paranın hesaba gelmesini kastediyorum) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. @Akif konu kilitlenebilir.