Steam Total War Atilla açılmıyor

ResulXzero

Yoctopat
Daha fazla  
Steam'den Total War Atilla oyununu satın aldım oyuna tıklayınca açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Simgeye tıklamama rağmen herhangi bir tepki vermiyor

C:\Users\KullanıcıAdı\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Attila

Yukarıda verdiğim dosya konumuna ulaş.
Başlat üzerinden Çalıştır ı aç.
Açılan pencereye %appdata% yaz ve tamam de.
Buradan da "The Creative Assembly" klasörünü aç.
Attila klasörü içinde olmalı.
Bende içeriği şöyle.

Buradaki "scripts" klasörü içerisinde "preferences. Script" adlı bir TXT dosyası olması lazım.
Bu dosya oluşmadıysa oyun çalışmaz. Oyun ayarlarını bulunduran dosyadır.
Benim de başıma gelmişti.
Eğer scripts klasörü boşsa tekrar yazarsa dosyayı gönderebilirim.

Son düzenleme:
Dediğiniz yere girdim gönderdiğim fotoğraftaki gibi çıkıyor yardımcı olur musunuz

Dediğiniz yere girdim gönderdiğim fotoğraftaki gibi çıkıyor yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 1692402

Dilersen bende ki attila klasörünü arşivleyip gönderebilirim. En azından denersin.

Dediğiniz yere girdim gönderdiğim fotoğraftaki gibi çıkıyor yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 1692402

Bu bağlantıda ki Attila klasörünü direk The Creative Assembly içerisine atıp dene bakalım.

Son düzenleme:
Merhabala oyunu daha önceden almıştım başka bir PC'ye tekrardan indireyim dedim ama maalesef ki Launcher açılıyor oyun açılmıyor. Bu yazıyı gördüm baktım ki bende direkt attila klasörü yok sadece Launcher var. Sizinkini atayım dedim bu sefer de indirirken ZIP olarak indirdi 7 ZIP'le denedim çıkartamadı anlamadım yardımcı olabilir misiniz?

Şimdi denedim. Linkten indirince tek arşiv çıkıyor ve içinde direkt Atilla klasörü oluyor. Onu da direk ilgili yere atman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…