LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 10 Şubat 2023 #1 Steam Remote Play TV özelliği var. Bizde TV'den Dying Light oynamaya karar verdik ama benim TV'de Steam uygulaması yok. Nasıl çözebiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2023
Steam Remote Play TV özelliği var. Bizde TV'den Dying Light oynamaya karar verdik ama benim TV'de Steam uygulaması yok. Nasıl çözebiliriz?
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #2 Steam'in TV uygulamasına ihtiyacınız var maalesef, ekran paylaşma özelliği varsa eğer cihazda Windows Ekran Paylaşımı üzerinden yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Steam'in TV uygulamasına ihtiyacınız var maalesef, ekran paylaşma özelliği varsa eğer cihazda Windows Ekran Paylaşımı üzerinden yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M memosistaken Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #3 LEGENDEGOİST dedi: Steam remote play TV özelliği var. Bizde TV'den Dying Light oynamaya karar verdik ama benim TV'de Steam uygulaması yok. Nasıl çözebiliriz? Genişletmek için tıkla... HDMI kablo yanlış yazmadiysam bilgisayiran tak obur ucu TV'ye tak sorunsuz sekilde goruntu TV'ye yansir.
LEGENDEGOİST dedi: Steam remote play TV özelliği var. Bizde TV'den Dying Light oynamaya karar verdik ama benim TV'de Steam uygulaması yok. Nasıl çözebiliriz? Genişletmek için tıkla... HDMI kablo yanlış yazmadiysam bilgisayiran tak obur ucu TV'ye tak sorunsuz sekilde goruntu TV'ye yansir.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 10 Şubat 2023 #4 Moneymoon dedi: Steam'in TV uygulamasına ihtiyacınız var maalesef, ekran paylaşma özelliği varsa eğer cihazda Windows Ekran Paylaşımı üzerinden yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun peki.
Moneymoon dedi: Steam'in TV uygulamasına ihtiyacınız var maalesef, ekran paylaşma özelliği varsa eğer cihazda Windows Ekran Paylaşımı üzerinden yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun peki.