Rehber Steam ucuza oyun almak

cracked242

Attopat
Daha fazla  
Merhaba bir süredir herkesin (genel olarak) üzerine düşündüğü bir konuya değinmek istedim.
Öncelikle Steam'de ucuza oyun almanız oyun geliştiricisi tarafından fiyat biçilmedikçe yani Steam'de yer alan "Steam'in belirlediği Kur'u kullan" seçeneğini kullanan birçok geliştiricinin oyunlarının fiyatları dil uçuklatacak fiyatlara çıktı. İnsanlar da normal olarak "ucuza oyun nasıl alabilirim" gibi bir düşünceye kapıldılar. Şimdi konuya geçelim:

İndirim yolu
"İndirim nasıl bir yol olabilir?" gibi bir soruyla kafanızın karıştığını düşünüyorum. Konuya şöyle açıklık getirmek isterim ki Steam'in yapmış olduğu büyük indirimlerden (şu anda aktif olan korku haftası vb.) Yüksek oranlarda indirim ile alabilirsiniz.

Satıcının fiyat belirlemesi
Satıcı'nın fiyat belirlemesi özel bir şekildir satıcıya kalmıştır en başta bahsettiğim yöntemi kullanan satıcılar yani 2 3 kişilik ekipler ile yapılmış kendi çaplarında küçük oyunlar fahiş fiyatlara satılabilir. Bu seçenek nadir olsa da satıcı kendi değerini girip istediği fiyatı belirleyebilir (oyun geliştiricileri her ülkeye kendi fiyatını girmektense Steam'in belirlediği Kur'u kullan diyerek otomatik olarak Steam'e bırakıyorlar).

Geliştirici indirimleri
Geliştirici indirimleri şu şekilde işler:
1. "indirim yapayım daha fazla satsın aktiflik artsın"
2. "dur yeni oyun çıkacak bari indirim yapayım da oyun az daha satsın" vb.
Steam indirimleri
Steam indirimlerine bu linkten erişim sağlayabilirsiniz:
Steam İndirimleri
Steam çığlık festivali
Şimdilik bu şekilde ekte yer alan görselde gördüğünüz gibi şu anda aktif olan Steam Event'i bulunuyor.

Dosya Ekleri

• cıfglık.png
    cıfglık.png
    955,5 KB · Görüntüleme: 583
  • 222.png
    222.png
    1 MB · Görüntüleme: 547
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izledikten sonra bu konu denk geldi.

Adamlar bize gülüyorlar ama haklılar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Altında "As a turk, it ***ks me in the *ss" yazısı var ise o kişi benim. Gayet haklı bir isyan bence.

Haklı bende olsam bende gülerim hata en ağır dalgasını geçerim. Zamlanacak diye oyun depoluyoruz bundan daha başka gülünecek bir şey var mı bence yok? :D

Haklı bende olsam bende gülerim hata en ağır dalgasını geçerim. Zamlanacak diye oyun depoluyoruz bundan daha başka gülünecek bir şey var mı bence yok? :D
Bu fiyatlara rağmen hala korsan oynamayın falan diyen olacak ise kafes dövüşüne davet ediyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı