Brian Cruyfford Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:56 #1 FC 26'da Ultimate Team'e giremiyorum. Steam'den oyunu aldım ama girmeye çalışınca güncelleme istiyor fakat hiçbir güncelleme bulunmamakta.
FC 26'da Ultimate Team'e giremiyorum. Steam'den oyunu aldım ama girmeye çalışınca güncelleme istiyor fakat hiçbir güncelleme bulunmamakta.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.601 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:13 #2 Brian Cruyfford dedi: FC 26'da Ultimate Team'e giremiyorum. Steam'den oyunu aldım ama girmeye çalışınca güncelleme istiyor fakat hiçbir güncelleme bulunmamakta. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
Brian Cruyfford dedi: FC 26'da Ultimate Team'e giremiyorum. Steam'den oyunu aldım ama girmeye çalışınca güncelleme istiyor fakat hiçbir güncelleme bulunmamakta. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.
KS KS Brian Cruyfford Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:15 #3 ca9an dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... denemiştim düzelmedi aynı Artı 0 Eksi
ca9an dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... denemiştim düzelmedi aynı
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.601 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:18 #4 Brian Cruyfford dedi: denemiştim düzelmedi aynı Genişletmek için tıkla... Girmeye çalıştığınızda tam olarak ne diyor? SS atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Brian Cruyfford dedi: denemiştim düzelmedi aynı Genişletmek için tıkla... Girmeye çalıştığınızda tam olarak ne diyor? SS atabilir misiniz?
KS KS Brian Cruyfford Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:26 #5 ca9an dedi: Girmeye çalıştığınızda tam olarak ne diyor? SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... böyle oluyor Dosya Ekleri 20251204022356_1.jpg 110,5 KB · Görüntüleme: 31 Artı 0 Eksi
ca9an dedi: Girmeye çalıştığınızda tam olarak ne diyor? SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... böyle oluyor
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.403 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 08:23 #6 Buna benzer bir şey daha önce farklı bir oyunda başıma gelmişti ancak nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Sanırım kendiliğinden düzelmişti. Artı 0 Eksi
Buna benzer bir şey daha önce farklı bir oyunda başıma gelmişti ancak nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Sanırım kendiliğinden düzelmişti.