Steam üzerinde sistem açığı

Jarweis

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 Çekirdek 35MB Önbellek Soket AM4 MPK İşlemci
Anakart: MSI A520M-A PRO 4600(OC)MHz mATX Anakart
Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 3X 8G OC GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3
Ram: Kingston Beast KF432C16BB2AK2/64TR RGB 64GB (2x32) DDR4 3200Mhz CL16
SSD: Kingston NV2 SNV2S/1000G 1TB 3500/2100MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk
Hi-Level HI-LEVEL 2TB ELITE HLV-SSD30ELT/2T 560- 540MB/s SSD SATA-3 Disk
HDD: Western Digital WD
02/07/2021 tarihinde Steam üzerinde bir açık keşfettim. Bu açığı Steam'e bildireceğim için detaylarını burada yazamayacağım. Steam destek kısmına yazdım cevap vermelerini bekliyorum. Eğer doğrudan iletişime geçebileceğim bir yer varsa yazabilirseniz çok müteşekkir olurum.

02/07/2021 tarihinde Steam üzerinde bir açık keşfettim. Bu açığı Steam'e bildireceğim için detaylarını burada yazamayacağım. Steam destek kısmına yazdım cevap vermelerini bekliyorum. Eğer doğrudan iletişime geçebileceğim bir yer varsa yazabilirseniz çok müteşekkir olurum.
Açığın konusu ne onu söyleseniz bari?

Steam destek dışında yok sanırım. Bu arada gerçekten tebrikler.

Konusu nedir bu açığın.

Konusu nedir bu açığın.

Steam satın alımlarındaki bir sistem açığı. Steam bu sorunu çözmeden herhangi bir cevap vermem umarım nedenini anlarsınız.

Para vermeden ürün mü alınıyor?

Üzgünüm bu platformdan banlanmak ya da insanların emeklerini kötüye kullanmak istemiyorum. Burada anlatırsam deneyenler olacaktır :/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı