Steam üzerinden alınacak CoD MW2 için Battle.net gerekli mi?

Seferdan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Steam üzerinden alınacak CoD MW2 için Battle.net gerekli mi? Yoksa direkt Steam üzerinden oynayabiliyor muyuz?

Ek olarak kayıt olma yerinde ülkemiz bulunuyormuş sanırım. Bu konuda ne yapmak lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Steam üzerinden alınacak CoD MW2 için Battle.net gerekli mi? Yoksa direkt Steam üzerinden oynayabiliyor muyuz?

Ek olarak kayıt olma yerinde ülkemiz bulunuyormuş sanırım. Bu konuda ne yapmak lazım?
Hocam artık türkçe dil seçeneğini geçtim adamlar türkiye'yi yokmuş gibi davranıyor ve siz hala bu oyuna para veriyorsunuz gerçekten anlamıyorum.

Hocam artık Türkçe dil seçeneğini geçtim adamlar Türkiye'yi yokmuş gibi davranıyor ve siz hala bu oyuna para veriyorsunuz gerçekten anlamıyorum.

Korsan desteklemiyoruz kardeşim oyuna 1100 TL verecek durumunuz yoksa oynamayın bunden 50 yıl önce oyun mu vardı(!)

Asagidaki oyundan bahsediyorsaniz eger;

MW2.png

Warzone 2.0 icin de Activision hesabi gerekiyor.

Korsan desteklemiyoruz kardeşim oyuna 1100 TL verecek durumunuz yoksa oynamayın bunden 50 yıl önce oyun mu vardı(!)
Alamamak gibi durum yok RDR 2'de almadım GTA 6 da almayacağım ben 1 lirada olsa para veriyorum dil seçeneğini geçtim ülkemi seçemiyorum bu oyunu para verip oynayan çok rahat vatan haini olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı