jedinak Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #1 Merhaba, Steam üzerinden CS:GO oyna butonuna bastığımda 10-15 saniyelik bir duraksamadan sonra oyun açılmıyor, oyna butonu baştan geliyor. Sorunu araştırdım ama net çözüm yok. Ne yapmam gerekiyor?
Merhaba, Steam üzerinden CS:GO oyna butonuna bastığımda 10-15 saniyelik bir duraksamadan sonra oyun açılmıyor, oyna butonu baştan geliyor. Sorunu araştırdım ama net çözüm yok. Ne yapmam gerekiyor?
Çözüm jedinak 21 Nisan 2022 Moderasyon Ekibi dedi: Sorununuzu nasıl çözdüğünüzü konu içerisinde detaylıca belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... :\WINDOWS\SYSWOW64\WBEM içerisinden fastprox.dll güvenlik izinlerini verip uzantısını fastprox.dllold olarak değiştirdim.
Moderasyon Ekibi dedi: Sorununuzu nasıl çözdüğünüzü konu içerisinde detaylıca belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... :\WINDOWS\SYSWOW64\WBEM içerisinden fastprox.dll güvenlik izinlerini verip uzantısını fastprox.dllold olarak değiştirdim.
theyavuz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 515 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #11 Sorun çözüldü mü hocam? Artı 0 Eksi
KS KS jedinak Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #12 Myavuz00 dedi: Sorun çözüldü mü hocam? Genişletmek için tıkla... Evet sorunu çözdüm fakat çok uğraştırdı çözümü bulmak. Artı 0 Eksi
Myavuz00 dedi: Sorun çözüldü mü hocam? Genişletmek için tıkla... Evet sorunu çözdüm fakat çok uğraştırdı çözümü bulmak.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 21 Nisan 2022 #13 jedinak dedi: Evet sorunu çözdüm fakat çok uğraştırdı çözümü bulmak. Genişletmek için tıkla... Sorununuzu nasıl çözdüğünüzü konu içerisinde detaylıca belirtir misiniz? Artı 0 Eksi
jedinak dedi: Evet sorunu çözdüm fakat çok uğraştırdı çözümü bulmak. Genişletmek için tıkla... Sorununuzu nasıl çözdüğünüzü konu içerisinde detaylıca belirtir misiniz?
KS KS jedinak Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #14 Moderasyon Ekibi dedi: Sorununuzu nasıl çözdüğünüzü konu içerisinde detaylıca belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... :\WINDOWS\SYSWOW64\WBEM içerisinden fastprox.dll güvenlik izinlerini verip uzantısını fastprox.dllold olarak değiştirdim. Artı 0 Eksi Çözüm
Moderasyon Ekibi dedi: Sorununuzu nasıl çözdüğünüzü konu içerisinde detaylıca belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... :\WINDOWS\SYSWOW64\WBEM içerisinden fastprox.dll güvenlik izinlerini verip uzantısını fastprox.dllold olarak değiştirdim.