gtarici Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #1 Steam üzerinden satın alınmış olan FC26 açmaya çalıştığımda EA App açmaya çalışıyor. R küçük açılış ekranı geliyor ancak sonra tekrardan EA App ekranına atıyor ve oyun açılmıyor. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2025
Steam üzerinden satın alınmış olan FC26 açmaya çalıştığımda EA App açmaya çalışıyor. R küçük açılış ekranı geliyor ancak sonra tekrardan EA App ekranına atıyor ve oyun açılmıyor. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim.
Kaan_X_X Femtopat Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #2 Sistem özellikleriniz oyun için yeterli mi? Artı 0 Eksi
KS KS gtarici Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #3 Kaan_X_X dedi: Sistem özellikleriniz oyun için yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Yeterli hocam ekteki görselden sonra tekrar EA App uygulamasına atıyor. Dosya Ekleri Screenshot_20250920_121244_Gallery.jpg 50,2 KB · Görüntüleme: 40 Artı 0 Eksi
Kaan_X_X dedi: Sistem özellikleriniz oyun için yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Yeterli hocam ekteki görselden sonra tekrar EA App uygulamasına atıyor.
B berkachu Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #4 aynı hatayı alıyorum ben de napacağız bu ekrandan sonra eaapp e geri atıyor sistemim da fazlasıyla yeterli Artı 0 Eksi
aynı hatayı alıyorum ben de napacağız bu ekrandan sonra eaapp e geri atıyor sistemim da fazlasıyla yeterli
AuroraAngel25 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #5 berkachu dedi: aynı hatayı alıyorum ben de napacağız bu ekrandan sonra eaapp e geri atıyor sistemim da fazlasıyla yeterli Genişletmek için tıkla... aynı hata bennndede var boşunamı aldık erkenden Artı 0 Eksi
berkachu dedi: aynı hatayı alıyorum ben de napacağız bu ekrandan sonra eaapp e geri atıyor sistemim da fazlasıyla yeterli Genişletmek için tıkla... aynı hata bennndede var boşunamı aldık erkenden
matrixx Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #6 epic'ten aldım aynı hata var maalesef Artı 0 Eksi