gtarici Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #1 Steam üzerinden satın alınmış olan FC26 açmaya çalıştığımda EA App açmaya çalışıyor. R küçük açılış ekranı geliyor ancak sonra tekrardan EA App ekranına atıyor ve oyun açılmıyor. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2025
Steam üzerinden satın alınmış olan FC26 açmaya çalıştığımda EA App açmaya çalışıyor. R küçük açılış ekranı geliyor ancak sonra tekrardan EA App ekranına atıyor ve oyun açılmıyor. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim.
Sxrean Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Pazartesi 23:50 #11 RegnarsX7 dedi: Çözemedim hala. Genişletmek için tıkla... EA silip tekrar yükler misin sonrasında Windows güvenlik duvarından Varsayılanları geri yükle seçeneğine bas benimkinde böyle açıldı hocam. Artı 0 Eksi
RegnarsX7 dedi: Çözemedim hala. Genişletmek için tıkla... EA silip tekrar yükler misin sonrasında Windows güvenlik duvarından Varsayılanları geri yükle seçeneğine bas benimkinde böyle açıldı hocam.
RegnarsX7 Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:15 #12 Sxrean dedi: EA silip tekrar yükler misin sonrasında Windows güvenlik duvarından varsayılanları geri yükle seçeneğine bas benimkinde böyle açıldı hocam. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor hocam. Artı 0 Eksi
Sxrean dedi: EA silip tekrar yükler misin sonrasında Windows güvenlik duvarından varsayılanları geri yükle seçeneğine bas benimkinde böyle açıldı hocam. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor hocam.