G gamer_baku Picopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar selam. Steam üzerinden Valhalla almıştım fakat Ubisoft'ta şimdi indirim var. Ubisoft Store'den DLC alsam çalışır mı?
Arkadaşlar selam. Steam üzerinden Valhalla almıştım fakat Ubisoft'ta şimdi indirim var. Ubisoft Store'den DLC alsam çalışır mı?
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #2 Alınır. Zaten Steam üzerinden aldığınız zaman ürünü Ubisoft Store'da aktifleştirmis oluyorsunuz.
G gamer_baku Picopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #3 Blannk dedi: Alınır Genişletmek için tıkla... Denediniz mi?
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #4 gamer_baku dedi: Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim çünkü oyun satın alırken genelde Full paketten aldığım için pek ihtiyacım olmuyor ekstra DLC almaya. Ama dediğim gibi olması gerekiyor.
gamer_baku dedi: Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim çünkü oyun satın alırken genelde Full paketten aldığım için pek ihtiyacım olmuyor ekstra DLC almaya. Ama dediğim gibi olması gerekiyor.
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.638 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #5 Büyük ihtimalle olur oyun zaten Ubisoft Connect'te de oluyor.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 19 Kasım 2023 #6 Yıllar önce Ubisoft desteğe sormuştum, oyunu aldığınız yerden satın almanızı öneririz demişlerdi. Content compatibility between Ubisoft Connect PC and other game launchers | Ubisoft Help Son düzenleme: 19 Kasım 2023
Yıllar önce Ubisoft desteğe sormuştum, oyunu aldığınız yerden satın almanızı öneririz demişlerdi. Content compatibility between Ubisoft Connect PC and other game launchers | Ubisoft Help
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #7 Almayı denediniz mi hocam? @gamer_baku
G gamer_baku Picopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #8 Changing Star dedi: Büyük ihtimalle olur oyun zaten Ubisoft Connect'te de oluyor. Genişletmek için tıkla... Blannk dedi: Hayır denemedim çünkü oyun satın alırken genelde Full paketten aldığım için pek ihtiyacım olmuyor ekstra DLC almaya. Ama dediğim gibi olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Aslında oyunlarım arasında görünüyor. Blannk dedi: Almayı denediniz mi hocam? @gamer_baku Genişletmek için tıkla... Humblebundle sitesinde indirim var ordan almayı düşünüyorum fakat korkuyorm olmaz diye.
Changing Star dedi: Büyük ihtimalle olur oyun zaten Ubisoft Connect'te de oluyor. Genişletmek için tıkla... Blannk dedi: Hayır denemedim çünkü oyun satın alırken genelde Full paketten aldığım için pek ihtiyacım olmuyor ekstra DLC almaya. Ama dediğim gibi olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Aslında oyunlarım arasında görünüyor. Blannk dedi: Almayı denediniz mi hocam? @gamer_baku Genişletmek için tıkla... Humblebundle sitesinde indirim var ordan almayı düşünüyorum fakat korkuyorm olmaz diye.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 19 Kasım 2023 #9 @Blannk al sana makale. Content compatibility between Ubisoft Connect PC and other game launchers | Ubisoft Help
@Blannk al sana makale. Content compatibility between Ubisoft Connect PC and other game launchers | Ubisoft Help
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #10 gamer_baku dedi: Aslında oyunlarım arasında görünüyor. Eki Görüntüle 2021776 Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi alabiliyorsunuz. Eğer alamama gibi bir durumunuz olursa Ubisoft satın alım sırasında iptal eder zaten. Almayı deneyip sonucu paylaşırsanız sevinirim. gamer_baku dedi: Humble Bundle sitesinde indirim var oradan almayı düşünüyorum fakat korkuyorum olmaz diye. Genişletmek için tıkla... Hocam normal Ubisoft Store'dan almanızı tavsiye ederim en azından iade şansınız olur.
gamer_baku dedi: Aslında oyunlarım arasında görünüyor. Eki Görüntüle 2021776 Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi alabiliyorsunuz. Eğer alamama gibi bir durumunuz olursa Ubisoft satın alım sırasında iptal eder zaten. Almayı deneyip sonucu paylaşırsanız sevinirim. gamer_baku dedi: Humble Bundle sitesinde indirim var oradan almayı düşünüyorum fakat korkuyorum olmaz diye. Genişletmek için tıkla... Hocam normal Ubisoft Store'dan almanızı tavsiye ederim en azından iade şansınız olur.