YiğitSRN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #11 samet4747 dedi: Steam hesabını satın aldım, yani hiçbir ayarını değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarının değişemediğini bilmiyordum yeni bir şey daha öğrendim, çevrimdışıya alınıp oynanır başka türlüsüne gerek yok.
samet4747 dedi: Steam hesabını satın aldım, yani hiçbir ayarını değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarının değişemediğini bilmiyordum yeni bir şey daha öğrendim, çevrimdışıya alınıp oynanır başka türlüsüne gerek yok.
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 30 Ekim 2022 #12 YiğitSRN dedi: Ayarının değişemediğini bilmiyordum yeni bir şey daha öğrendim, çevrimdışıya alınıp oynanır başka türlüsüne gerek yok. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyordum zaten çevrimiçi unutmuştum bugün.
YiğitSRN dedi: Ayarının değişemediğini bilmiyordum yeni bir şey daha öğrendim, çevrimdışıya alınıp oynanır başka türlüsüne gerek yok. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyordum zaten çevrimiçi unutmuştum bugün.
M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.490 Çözümler 9 30 Ekim 2022 #13 samet4747 dedi: RDR 2 aldım Steam hesabı üzerinden, çevrimiçi modda unuttum ve birisi bilgisayarımın imlecini oynattı. Daha sonra çıktı, bilgisayarıma dosya vs atmış olabilir mi? Bunu Steam'in yayın özelliğiyle yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu dediğiniz olay nasıl oluyor acaba? Siz normal oyun oynarken fare imlecinizi kullanabiliyorlar mı?
samet4747 dedi: RDR 2 aldım Steam hesabı üzerinden, çevrimiçi modda unuttum ve birisi bilgisayarımın imlecini oynattı. Daha sonra çıktı, bilgisayarıma dosya vs atmış olabilir mi? Bunu Steam'in yayın özelliğiyle yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu dediğiniz olay nasıl oluyor acaba? Siz normal oyun oynarken fare imlecinizi kullanabiliyorlar mı?
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 30 Ekim 2022 #14 mkt80 dedi: Hocam bu dediğiniz olay nasıl oluyor acaba? Siz normal oyun oynarken fare imlecinizi kullanabiliyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Masaüstündeydim sadece.
mkt80 dedi: Hocam bu dediğiniz olay nasıl oluyor acaba? Siz normal oyun oynarken fare imlecinizi kullanabiliyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Masaüstündeydim sadece.
M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.490 Çözümler 9 30 Ekim 2022 #15 samet4747 dedi: Masaüstündeydim sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz fare imleci kullanma olayı ne ve nasıl yapıyorlar?
samet4747 dedi: Masaüstündeydim sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz fare imleci kullanma olayı ne ve nasıl yapıyorlar?
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #16 mkt80 dedi: Hocam dediğiniz fare imleci kullanma olayı ne ve nasıl yapıyorlar? Genişletmek için tıkla... Yukarida yollamislar bak *Steam Remote Play* detayli arastir bakalim.
mkt80 dedi: Hocam dediğiniz fare imleci kullanma olayı ne ve nasıl yapıyorlar? Genişletmek için tıkla... Yukarida yollamislar bak *Steam Remote Play* detayli arastir bakalim.