F fuzzymen0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:48 #1 Oyunu baslata tıkladığımda bu ekran karsıma cıkıyor. Şifreyi de değiştirdim ancak hala aynı hatayı alıyorum.
Oyunu baslata tıkladığımda bu ekran karsıma cıkıyor. Şifreyi de değiştirdim ancak hala aynı hatayı alıyorum.
A Albert Winchester Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:52 #2 Allah bildiği gibi yapsın şu uygulamayı. Artı 0 Eksi
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.270 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:07 #3 EA silip tekrar yükleyin. Birde windows güvenlik duvarını kapatıp açın. Olmazsa oyun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Artı 0 Eksi
EA silip tekrar yükleyin. Birde windows güvenlik duvarını kapatıp açın. Olmazsa oyun dosya bütünlüğünü doğrulayın.
KS KS F fuzzymen0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:21 #4 Mehmetkayice dedi: EA silip tekrar yükleyin. Bir de Windows güvenlik duvarını kapatıp açın. Olmazsa oyun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi denedim ancak sonuç aynı. Artı 0 Eksi
Mehmetkayice dedi: EA silip tekrar yükleyin. Bir de Windows güvenlik duvarını kapatıp açın. Olmazsa oyun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi denedim ancak sonuç aynı.