Steam üzerinden R6 indirilince Ubisoft Connect de indirir mi?

• Konuyu başlatan Nemai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 892

Nemai

Megapat
Daha fazla  
Oyunu Steam'den satın alacağım haftaya ancak Epic'teki gibi Ubisoft üzerinden tekrar güncelleme indirmesi var mı, yoksa direkt tam oyunu indirip başlatılabiliyor mu?

Sakın. Ben Epic'den indirdim önce 80 indirdi. Sonra Ubisoft Connect'i otomatik kurup oraya da 60GB patch geldi. Görünce bayağı kızdım oyunu komple sildim, Ubisoft Connect'i de sil yükle yaptım. Sadece R6'yı uconnectten indirdim ve sonuç: Sadece 40GB indirip hiç patch atmadan oynadım. Tuhaf bir uyumsuzluk var Steam Epic konusunda Ubisoft oyunlarında.

Moderatör başlığı değiştirmiş. Ubisoft Connect'ten tekrar güncelleme indirir mi diye soracaktım. Ona göre direkt Ubisoft Connect'ten indireceğim.

İndirdiğin oyunun içindeki Ubisoft Connect eski sürüm oluyor. Onu güncelleyip otomatik oyun açılıyor. Oyun güncellenmiyor.

Epicdeki versiyon eski olduğu için uconnecte geçince güncelleme indiriyor. Steamde öyle birşey yok. Direk son versiyonu indirir oyna yaparsın oyun açılır. Buarada uconnecti kendin kurarsan daha sağlıklı olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı