Steam üzerinden uzaktan bilgisayar kontrolü

alidth

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Steam aile paylaşımlı hesap üzerinden RDR2 oynuyordum. Oyuna girdikten bir süre sonra anlık bir donma oldu, sonra ses kapandı. Hemen masaüstüne döndüğümde mouse kendi kendine hareket ediyordu. Gözümün önünde Chrome'a girdi, ardından şifrelere yöneldi, tam kopyalamaya başlıyordu ki hemen bilgisayarı kapattım. Steam ile bu mümkün olabilir mi? Kullandığım uzaktan kontrol programı falan hiçbir şey yok. Bilgisayarı antivirüs ile taradım, hiçbir şey çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'ın böyle bir şeyi yok. Hemen virüs taraması yapın. %100 trojan ya da benzeri bir zararlı yazılım bulaşmış.

Teşekkürler. Kaspersky ile tam tarama yaptım, güvenli görünüyor. Malwarebytes ile tekrar yapmama gerek var mı? Önerebileceğiniz başka bir şey varsa çok mutlu olurum.
Malwarebytes ile de tarama yapın. Ayrıca durduk yere böyle bir şey olması hayra alamet değil.

Malwarebytes ile de tarama yapın. Ayrıca durduk yere böyle bir şey olması hayra alamet değil.
Yaptım hocam, yine bir şey bulamadı. Başka ne yapabilirim ki? Format mı atsam acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…