Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.034 Çözümler 1 26 Aralık 2021 #1 Steam'deki bir oyunun trojanlı olacağını düşünmüyorum ama yine de sorayım.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 26 Aralık 2021 #2 Güvenli.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 26 Aralık 2021 #3 Sıkıntı olmaz.
Miuysti Kilopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 446 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #4 Hikaru Nakamura dedi: Steam'deki bir oyunun trojanlı olacağını düşünmüyorum ama yine de sorayım. Genişletmek için tıkla... Steamdeki hiç bir oyunda böyle bir şey olduğunu görmedim.
Hikaru Nakamura dedi: Steam'deki bir oyunun trojanlı olacağını düşünmüyorum ama yine de sorayım. Genişletmek için tıkla... Steamdeki hiç bir oyunda böyle bir şey olduğunu görmedim.
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.034 Çözümler 1 26 Aralık 2021 #5 Miuysti dedi: Steam'deki hiçbir oyunda böyle bir şey olduğunu görmedim. Genişletmek için tıkla... Ne demişler bir ürüne para vermezsen ürün sensin bir aralar adını hatırlamıyorum bir oyunda kripto mining virüsü çıkmıştı
Miuysti dedi: Steam'deki hiçbir oyunda böyle bir şey olduğunu görmedim. Genişletmek için tıkla... Ne demişler bir ürüne para vermezsen ürün sensin bir aralar adını hatırlamıyorum bir oyunda kripto mining virüsü çıkmıştı
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 10 26 Aralık 2021 #6 Hikaru Nakamura dedi: Ne demişler bir ürüne para vermezsen ürün sensin bir aralar adını hatırlamıyorum bir oyunda kripto mining virüsü çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Virüs olduğunu düşünürsen Malwarebytes' sın sonuçta. Tarat yani
Hikaru Nakamura dedi: Ne demişler bir ürüne para vermezsen ürün sensin bir aralar adını hatırlamıyorum bir oyunda kripto mining virüsü çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Virüs olduğunu düşünürsen Malwarebytes' sın sonuçta. Tarat yani
Miuysti Kilopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 446 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #7 Hikaru Nakamura dedi: Ne demişler bir ürüne para vermezsen ürün sensin bir aralar adını hatırlamıyorum bir oyunda kripto mining virüsü çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Doğru söylediniz öyle gev gev gev olaylar çıkmıştı.
Hikaru Nakamura dedi: Ne demişler bir ürüne para vermezsen ürün sensin bir aralar adını hatırlamıyorum bir oyunda kripto mining virüsü çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Doğru söylediniz öyle gev gev gev olaylar çıkmıştı.
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.034 Çözümler 1 26 Aralık 2021 #8 insann dedi: Virüs olduğunu düşünürsen Malwarebytes' sın sonuçta. Tarat yani Genişletmek için tıkla... Evet gereksiz yere konu açtım galiba Steam'deki bir oyunda nasıl virüs olsun .d
insann dedi: Virüs olduğunu düşünürsen Malwarebytes' sın sonuçta. Tarat yani Genişletmek için tıkla... Evet gereksiz yere konu açtım galiba Steam'deki bir oyunda nasıl virüs olsun .d
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.629 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #9 Böyle bir oyunda neden virüs olsun ki?
3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 26 Aralık 2021 #10 Hikaru Nakamura dedi: Steam'deki bir oyunun trojanlı olacağını düşünmüyorum ama yine de sorayım. Genişletmek için tıkla... Milyon dolarlık bir şirketin trojanli ürün satacağını sanmam FNAF Ultimate Custom night güvenli oynadığım bir oyun.
Hikaru Nakamura dedi: Steam'deki bir oyunun trojanlı olacağını düşünmüyorum ama yine de sorayım. Genişletmek için tıkla... Milyon dolarlık bir şirketin trojanli ürün satacağını sanmam FNAF Ultimate Custom night güvenli oynadığım bir oyun.