Steam VAC nasıl çalışır?

21584

Kilopat
Makaleler
4
Steam VAC nasıl çalışır? Valve Anti Cheat (VAC) sisteminin nasıl çalıştığına dair bir merak uyandı bende. Hile kullanmadan(!) VAC yedim diyen insanları bolca görmüşsünüzdür. Bu anti hile sisteminin nasıl çalıştığına dair detaylı bilgi verebilecek babayiğitler konuya bekleniyorsunuz.

Steam VAC nasıl çalışır? Valve anti cheat (VAC) sisteminin nasıl çalıştığına dair bir merak uyandı bende. Hile kullanmadan(!) VAC yedim diyen insanları bolca görmüşsünüzdür. Bu anti hile sisteminin nasıl çalıştığına dair detaylı bilgi verebilecek babayiğitler konuya bekleniyorsunuz.

Hile olmadan VAC ban yenmez.

Steam VAC nasıl çalışır? Valve anti cheat (VAC) sisteminin nasıl çalıştığına dair bir merak uyandı bende. hile kullanmadan(!) VAC yedim diyen insanları bolca görmüşsünüzdür. Bu anti hile sisteminin nasıl çalıştığına dair detaylı bilgi verebilecek babayiğitler konuya bekleniyorsunuz.
Hile olmadan VAC ban yenmez.

(!) İroni yapmış.

Steam VAC nasıl çalışır? Valve Anti Cheat (VAC) sisteminin nasıl çalıştığına dair bir merak uyandı bende. Hile kullanmadan(!) VAC yedim diyen insanları bolca görmüşsünüzdür. Bu anti hile sisteminin nasıl çalıştığına dair detaylı bilgi verebilecek babayiğitler konuya bekleniyorsunuz.
Hileyi tespit ederse direk ban atıyor. Owerwatch banı ise oyuncu atıyor. VAC hatalı ban atmaz. Owerwatch düşük ihtimalle haksız ban atabilir.

Hile kullanmadan VAC yemek imkansızdır. Ama hile kullanmadan nadirde olsa Overwatch ban yenebilir.
İmkansız değil, hatalı algılamalar oluşuyor ancak bu şekilde uygulanan cezalandırmalar geri alınıyor çoğu zaman.

Bazı modüllerin tersine mühendislik ile elde edilmiş fonksiyonlarına şuradan ulaşabilirsiniz

İmkansız değil, hatalı algılamalar oluşuyor ancak bu şekilde uygulanan cezalandırmalar geri alınıyor çoğu zaman.

Bazı modüllerin tersine mühendislik ile elde edilmiş fonksiyonlarına şuradan ulaşabilirsiniz:

CSGO'ya müdahale ederse algılar. CSGO'ya müdahale ederse zaten bir şey vardır. Onun dışında geri kaldırıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı