Steam ve Discord hesabı çalındı

644871

Decapat
Az önce Discord'taki direkt mesajların hepsine 50$ Steam kodu linki gitti. G-mail kontrol ettim Steam'den item alıp satmış birileri. Malwarebytes indirdim tam tarama yapıyorum daha ne yapmam gerekli?

Hesaplarınızı kilitleyin. Bu e-posta ve şifreyi kullandığınız diğer hesaplarınızında acilen şifrelerini değiştirin, varsa 2 faktörlü korumaya çekin.

Antivirüs yüklüyken bir şey olur mu daha felaket uykum var

Antivirüs yüklüyken bir şey olur mu daha felaket uykum var
Hesaplarınıza giriş yapıldıysa antivirüs hesaplarınızı kurtarmaz. Uzun süren bir işlem değil, gerekli adımları tamamlayıp hesapları kilitleyin bence.

bu 50 dolar mesajındaki linke ben girdim sayfa açılmadı bilgisayar bişey falanda yüklenmedi benim kardeşim hackletmiş hesabını linkte direk steamcommunity yazıyor hatta uyduruk falanda değil tıklayınca tabii steam değil sadece linke tıklayarak virüs falan bulaşacağını sanmıyorum kardeşim trojan sokmuş ama onun steam gitmemiş sadece dc gitmiş

Az önce Discord'taki direkt mesajların hepsine 50$ Steam kodu linki gitti. G-mail kontrol ettim Steam'den item alıp satmış birileri. Malwarebytes indirdim tam tarama yapıyorum daha ne yapmam gerekli?
Ya çerezlerin çalındı ya da trojan var bilgisayarında. 50 dolarlık kod daha fazla insanı dolandırabilmek için yayılıyor, gerçek değil sahte link. Steam desteğe de yazarsanız itemlerinizi geri alabilirsiniz belki.

itemler benim değil dota 2 itemi hepsi hiç oynamadım hayatımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…