SeyhunGnR Picopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #1 İkisi de aynı gün çalındı çok garip telefonuma şifre sıfırlama ilgili bir sürü e-posta gelmiş ama okunmuş(Ben okumadım) Çok şaşırdım nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2022
İkisi de aynı gün çalındı çok garip telefonuma şifre sıfırlama ilgili bir sürü e-posta gelmiş ama okunmuş(Ben okumadım) Çok şaşırdım nedeni nedir?
Onatin09 Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 525 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #2 SeyhunGnR dedi: İkisi de aynı gün çalındı çok garip telefonuma şifre sıfırlama ilgili bir sürü e-posta gelmiş ama okunmuş(Ben okumadım) Çok şaşırdım nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... İlk Epostanı çalmışlar sonra hesaplarını bukadar basit
SeyhunGnR dedi: İkisi de aynı gün çalındı çok garip telefonuma şifre sıfırlama ilgili bir sürü e-posta gelmiş ama okunmuş(Ben okumadım) Çok şaşırdım nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... İlk Epostanı çalmışlar sonra hesaplarını bukadar basit
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 25 Ekim 2022 #3 SeyhunGnR dedi: İkisi de aynı gün çalındı çok garip telefonuma şifre sıfırlama ilgili bir sürü e-posta gelmiş ama okunmuş(Ben okumadım) Çok şaşırdım nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Ya bi tanidik yapmistir, ya da (büyük ihtimal) virus girmistir telefona/bilgisayara
SeyhunGnR dedi: İkisi de aynı gün çalındı çok garip telefonuma şifre sıfırlama ilgili bir sürü e-posta gelmiş ama okunmuş(Ben okumadım) Çok şaşırdım nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Ya bi tanidik yapmistir, ya da (büyük ihtimal) virus girmistir telefona/bilgisayara
marfix Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 777 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #4 Email şifreni değiştir çabuk.
SeyhunGnR Picopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #5 marfix dedi: Email şifreni değiştir çabuk. Genişletmek için tıkla... Yani artık bu email i kullanmayayım mi
marfix dedi: Email şifreni değiştir çabuk. Genişletmek için tıkla... Yani artık bu email i kullanmayayım mi
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 26 Ekim 2022 #6 SeyhunGnR dedi: Yani artık bu email i kullanmayayım mi Genişletmek için tıkla... Hayir, sifreni degistir, degistirebiliyorsan, 2li korumayi ac Frstghost dedi: Hayir, sifreni degistir, degistirebiliyorsan, 2li korumayi ac Genişletmek için tıkla... Steam ve Epic destege yaz
SeyhunGnR dedi: Yani artık bu email i kullanmayayım mi Genişletmek için tıkla... Hayir, sifreni degistir, degistirebiliyorsan, 2li korumayi ac Frstghost dedi: Hayir, sifreni degistir, degistirebiliyorsan, 2li korumayi ac Genişletmek için tıkla... Steam ve Epic destege yaz
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 26 Ekim 2022 #7 Steam alışveriş yaptıysan faturasını Steam'e at öyle genelde açıyorlar. Epic için ise Epic Desteğe başvur.
Steam alışveriş yaptıysan faturasını Steam'e at öyle genelde açıyorlar. Epic için ise Epic Desteğe başvur.
B Basically Femtopat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #8 Aynısı benimde başıma geldi ne yapıcam bilmiyorum. Bana gelen bi mailde yok direkt çalınmış. Çalan mail .ru uzantılı
Aynısı benimde başıma geldi ne yapıcam bilmiyorum. Bana gelen bi mailde yok direkt çalınmış. Çalan mail .ru uzantılı
SeyhunGnR Picopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #9 Basically dedi: Aynısı benimde başıma geldi ne yapıcam bilmiyorum. Bana gelen bi mailde yok direkt çalınmış. Çalan mail .ru uzantılı Genişletmek için tıkla... Düzeltebildiniz mi ne durumda hesaplarınız?
Basically dedi: Aynısı benimde başıma geldi ne yapıcam bilmiyorum. Bana gelen bi mailde yok direkt çalınmış. Çalan mail .ru uzantılı Genişletmek için tıkla... Düzeltebildiniz mi ne durumda hesaplarınız?
B Basically Femtopat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #10 SeyhunGnR dedi: Düzeltebildiniz mi ne durumda hesaplarınız? Genişletmek için tıkla... steam ekibi hesabıma ulaşmama yardım etti fakat epic games'in pek umrunda olmadı
SeyhunGnR dedi: Düzeltebildiniz mi ne durumda hesaplarınız? Genişletmek için tıkla... steam ekibi hesabıma ulaşmama yardım etti fakat epic games'in pek umrunda olmadı