Steam ve Epic Games hesapları nasıl satılabilir?

Endymion

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Steam ve Epic Games hesaplarımı satmak istiyorum. Mailleri değiştirdim ve telefon numaralarını kaldırdım. Bütün cihazlardan çıkış yaptım ve çift faktörlü doğrulama vs. gibi işlemleri de devre dışı bıraktım. Ama şu durum aklıma takıldı. Bazı oyunları açınca ilgili oyunun ( varsa ) platformu da açılıyor. Mesela AC serisini açınca Uplay'ın açılması gibi. Hesapları alacak kişinin mağdur olmaması için bu hesaplarında şifrelerini değiştirmem mi gerek yoksa, alacak kişi bu oyunları oynamak istediğinde herhangi bir hesapla girse problem olmaz mı? İlk defa satış yapacağım. Hem benim hem karşı tarafın herhangi bir problem yaşamasını istemiyorum. Ne önerirsiniz?

Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Değiştir. Steam, Epic de hangi mail ve şifreyi yazdıysan Uplay'ı da öyle yap. Hatta kullanıcı adını da yaz. Origin varsa onu da yap.

Steam, hesap satışını yasaklıyor. Satsan bile steam desteğe CD key ve hesabın ilk e postası, ilk şifresi gibi bilgileri verip her türlü geri alabiliyorsun. Epic'i bilmiyorum.

Şunu merak ediyorum, örneğin hesapları alan kişi, bir oyunu indirdi. Onunda kendi platformu var bende o platformda üyelik açmışım ama aklımda değil, sonrasında kendisi o platformda üyelik açıp oyunu oynayabilir mi? Amacım karşı taraf mağdur olmasın.

R6 dan örnek vereyim senin steamindeki R6 senin uplayine bağlı olduğu için onu da vermen gerekir. Yeni hesap açamaz yanlış bilmiyorsam. Yine de bir deneyin yeni hesap açamıyorsa uplayi de verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…