zvack Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 829 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Şubat 2024 #1 PlayStation'daki gibi oyunlarda platinyum kupa olayı var mı ya da buna benzer?
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.569 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Şubat 2024 #2 zvack dedi: PlayStation'daki gibi oyunlarda platinyum kupa olayı var mı ya da buna benzer? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
zvack dedi: PlayStation'daki gibi oyunlarda platinyum kupa olayı var mı ya da buna benzer? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.399 Çözümler 5 11 Şubat 2024 #3 Profiline koyabilirsin yüzlersen oyunları.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.569 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Şubat 2024 #4 Ergün Plak dedi: Profiline koyabilirsin yüzlersen oyunları. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de çok hakim değilim ama platinyum kupa olayı belirli bir puan kazanınca 10 tl mağaza puanı veriyormuş. Herhalde arkadaş onu demek istedi.
Ergün Plak dedi: Profiline koyabilirsin yüzlersen oyunları. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de çok hakim değilim ama platinyum kupa olayı belirli bir puan kazanınca 10 tl mağaza puanı veriyormuş. Herhalde arkadaş onu demek istedi.
zvack Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 829 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Şubat 2024 #5 Muhterem Musti dedi: Hocam ben de çok hakim değilim ama platinyum kupa olayı belirli bir puan kazanınca 10 TL magaza puanı veriyormuş. Herhalde arkadaş onu demek istedi. Genişletmek için tıkla... Hayır dediğiniz özelliği bile bilmiyorum oyunu bitirince o gelen zorlu başarım tarzı şeyden bahsettim.
Muhterem Musti dedi: Hocam ben de çok hakim değilim ama platinyum kupa olayı belirli bir puan kazanınca 10 TL magaza puanı veriyormuş. Herhalde arkadaş onu demek istedi. Genişletmek için tıkla... Hayır dediğiniz özelliği bile bilmiyorum oyunu bitirince o gelen zorlu başarım tarzı şeyden bahsettim.