6 686837 Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 489 Çözümler 2 9 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar ben bir FACEIT hesabını ana Steam hesabıma bağlamışım ve o FACEIT hesabının hiçbir bilgisini hatırlamıyorum. Gmail Steam hesabımla aynı değil ve ana Steam hesabımada farklı FACEIT açamıyorum ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2023
Arkadaşlar ben bir FACEIT hesabını ana Steam hesabıma bağlamışım ve o FACEIT hesabının hiçbir bilgisini hatırlamıyorum. Gmail Steam hesabımla aynı değil ve ana Steam hesabımada farklı FACEIT açamıyorum ne yapabilirim?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.542 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #2 Steam hesabına hangi FACEIT hesabı bağlı buradan bakılıyor, Steam hesap linkini yapıştırmak yeterli: Faceit account finder Find your FaceIt account by Steam profile link. Check FaceIt ELO and stats for CS2. faceitfinder.com Gerisi size kalmış, hesabı görünce belki bazı bilgiler aklınıza gelir. Kurtarmak için en azından bazı bilgilerini hatırlamanız lazım.
Steam hesabına hangi FACEIT hesabı bağlı buradan bakılıyor, Steam hesap linkini yapıştırmak yeterli: Faceit account finder Find your FaceIt account by Steam profile link. Check FaceIt ELO and stats for CS2. faceitfinder.com Gerisi size kalmış, hesabı görünce belki bazı bilgiler aklınıza gelir. Kurtarmak için en azından bazı bilgilerini hatırlamanız lazım.