ReqtSpeed Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 9 15 Ekim 2023 #1 TurkNet kullanıyorum, Speedtest'te en az 900 Mbit alırken konu oyun indirmeye gelince 50 MB'ların üstüne çıkmıyor bazen de yavaş yavaş 1 MB'a kadar düşüyor hem Steam hem de Xbox. Ethernet kablosu da kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2023
TurkNet kullanıyorum, Speedtest'te en az 900 Mbit alırken konu oyun indirmeye gelince 50 MB'ların üstüne çıkmıyor bazen de yavaş yavaş 1 MB'a kadar düşüyor hem Steam hem de Xbox. Ethernet kablosu da kullanıyorum.
godlucw Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #2 Oyun indirirken hiçbir zaman tam performans kullanılmaz 200Mbps alıyorum ancak 25Mbps'in üstüne çıkmıyor indirmeler vs.
Oyun indirirken hiçbir zaman tam performans kullanılmaz 200Mbps alıyorum ancak 25Mbps'in üstüne çıkmıyor indirmeler vs.
ReqtSpeed Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 9 15 Ekim 2023 #3 godlucw dedi: Oyun indirirken hiçbir zaman tam performans kullanılmaz 200Mbps alıyorum ancak 25Mbps'in üstüne çıkmıyor indirmeler vs. Genişletmek için tıkla... tam performans kullanılmasın sıkıntı yok ama %50den de azını kullanıyor. Burada bi problem var bence.
godlucw dedi: Oyun indirirken hiçbir zaman tam performans kullanılmaz 200Mbps alıyorum ancak 25Mbps'in üstüne çıkmıyor indirmeler vs. Genişletmek için tıkla... tam performans kullanılmasın sıkıntı yok ama %50den de azını kullanıyor. Burada bi problem var bence.
godlucw Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #4 ReqtSpeed dedi: Tam performans kullanılmasın sıkıntı yok ama %50'den de azını kullanıyor. Burada bir problem var bence. Genişletmek için tıkla... Haklısınız normalde en azından 60'a çıkması lazım yetkili servisle konuşabilirsiniz.
ReqtSpeed dedi: Tam performans kullanılmasın sıkıntı yok ama %50'den de azını kullanıyor. Burada bir problem var bence. Genişletmek için tıkla... Haklısınız normalde en azından 60'a çıkması lazım yetkili servisle konuşabilirsiniz.
Gökmen1881 Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #5 bende tam veriyor bir sıkıntı yok