Steamdan hiçbirşey olmazArkadaşlar Steam'den virus bulaşma riski var mı oyunlarından falan sadece? Steam'den oyun indiriyorum PC'ye son indirdiğim uygulamada 1 2 hafta önceydi. Dün bir oyun indirdim fresh woman 2 diye o günden sonra PC'ye bir şey olmaya başladı.
Arkadaşlar Steam'den virus bulaşma riski var mı oyunlarından falan sadece? Steam'den oyun indiriyorum PC'ye son indirdiğim uygulamada 1 2 hafta önceydi. Dün bir oyun indirdim fresh woman 2 diye o günden sonra PC'ye bir şey olmaya başladı.
Olmaz, fresh woman iyimiş..Arkadaşlar Steam'den virus bulaşma riski var mı oyunlarından falan sadece? Steam'den oyun indiriyorum PC'ye son indirdiğim uygulamada 1 2 hafta önceydi. Dün bir oyun indirdim fresh woman 2 diye o günden sonra PC'ye bir şey olmaya başladı.
Steam'dan bir şey olmaz.Arkadaşlar Steam'den virus bulaşma riski var mı oyunlarından falan sadece? Steam'den oyun indiriyorum PC'ye son indirdiğim uygulamada 1 2 hafta önceydi. Dün bir oyun indirdim fresh woman 2 diye o günden sonra PC'ye bir şey olmaya başladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.