Steam Visual C++ 2017 kurulum hatası

Yalquzaq

Kilopat
Daha fazla  
PUBG ve benzeri oyunlara girerken Visual Studio'dan bilmediğim bir hata alıyordum Visual Studio c++ ile ilgili. Çözümü için benim gibi benzer hatalar alanlar için birkaç yerde tüm kurulu 2015-2017 gibi Visual c++'ları silip ardından tekrar Microsoft'un sitesinden indirip kurmak tavsiye ediliyordu ve ben de sildim ama tekrar kurarken bu garip hatayı alıyorum, çözümü bilenler en kısa yoldan yardımcı olurlarsa çok büyük bir iyilik yapmış olurlar, konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler.

1568970010029.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Buradan ilgili kurulumu indir ve yukarıdaki hata ekranı gelince Browse diyerek göster:

1. Çalıştır'a services.msc yapın Enter'a basın. Windows Installer hizmetini bulun, Hizmet çalışmıyorsa başlatın ve başlangıç türünü otomatik yapın. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra tekrar deneyin.
  2. Buradan Program Yükleme ve Sorun Giderici'yi indirip çalıştırın. Bu araç sorunları bulup onarmaya çalışacaktır. Sonuçlanınca bilgisayarı yeniden başlatın.

1. Çalıştır'a services.msc yapın Enter'a basın. Windows Installer hizmetini bulun, Hizmet çalışmıyorsa başlatın ve başlangıç türünü otomatik yapın. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra tekrar deneyin.
  2. Buradan Program Yükleme ve Sorun Giderici'yi indirip çalıştırın. Bu araç sorunları bulup onarmaya çalışacaktır. Sonuçlanınca bilgisayarı yeniden başlatın.
Windows Installer'i buldum ve çalıştırdım lakin başlangıç türü değiştirmeye çalıştığımda donuk gri olarak duruyor kutucuk yani değiştirilemiyor ne yapmam lazım ?

Buradan ilgili kurulumu indir ve yukarıdaki hata ekranı gelince Browse diyerek göster:

Çözüm

Sayende kaybettiğim tüm visual C++ versiyonları geri döndü abi çok teşekkürler. Ancak hem oyunu açmaya çalıştığımda hem C++ 2017 kurmak istediğimde aynı hata geliyor, benim anlamadığım browse dediğimde hangi adresi göstermem gerektiği yardımcı olur musun?
Adsız.png
Adsız2.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı