Steam Epic Games Steam vs Epic Games

Ben bir platform daha ucuza satıyor demiyorum ki, hangisi ucuzsa ondan alırım diyorum. Epic bazen kampanya yapıyor, oyun aldıgında sana 20%sini filan kupon olarak veriyor, onlarla daha sonra oyun alabiliyorsun diyorum, TL sattığı icin her gün fiyatı değişmiyor. Beni kimin sattığı ilgilendirmiyor, Kinguin'den de key aldım, DurmaPlay'den de, X sitesinden de. Para - oyun ilişkisi, oyun elime geliyorsa, açılıyorsa, uygunsa, kimin sattığı beni ilgilendirmez.

Şahsen hangisi ucuzsa oradan alıp geçiyorum geçen GoW 275 TL mesela Steam de 20 dolar öyle farklar olunca Epic'ten almak daha mantıklı geliyor.

Anında satın alım içinde geçerli. Çok beklediğim bir oyun için çok yüksek fiyat vermişliğim var.

Konunun öznel olması durumunda konuyu nasıl öznele vurmayalım? Sonuçta herkes bir deneyim sonucu fikir sunuyor.

Bu konuda açık ve netim. Steam aynı tarifeyi uygulasa kimse Epic Gamese (sadece bedava oyun için) bakmaz. Epic Games savunan insanlar zaten bütçe sebebi ile tercih ediyor. Çünkü Epic Games yalnızca bu konuda Steam ile yarışabiliyor o kadar.

Para kolay kazanılmıyor, sırf steam abi yaaa demek için oyuna iki kat para vermek istemiyorum

Vallah benim ilgi alanımdaki oyunlarda Epic Games ve Steam arasında fiyat farkı aman aman yok. Bu oyunlar yine tür olarak baya geniş çaplı oyunlar. Hani hem yarış hem hikayeli hem indie. Ama tabii eski oyunlar için Epic Games tercih edilebilir. Birde Epic Games ücretsiz oyunları iyi veriyor lakin bazen "gizemli oyun" etkinliğinde 1'den fazla kez Cat Quest vermeseydi iyidi. Bununla birlikte bir kaç unutulmuş, A ya da AA oyunları tekrar tekrar veriyor. Hani daha farklı oyunları da verse arada sırada tabii her zaman değil.

Para kolay kazanılmıyor, sırf steam abi yaaa demek için oyuna iki kat para vermek istemiyorum
Anlaşıldı ki benim konu çok uzun gelmiş haklı olarak. Dediğin doğru da ben sadece yeni oyunlar için diyorum bu fiyat farkını. Yeni oyunlarda mesela Dave The Dıver diye bir oyun hem Steam'de hem Epic Games'te 300 küsür liraya satılıyor. Hani sırf bu oyun içinde değil de öyle örnek verebileceğim çok oyun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…