merssj Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #1 Warfame oyununu indirdim fakat böyle bir hata alıyorum, yardımcı olabilecek var mı? Not: Dosyaları doğruladım fakat değişen bir şey olmadı.
Warfame oyununu indirdim fakat böyle bir hata alıyorum, yardımcı olabilecek var mı? Not: Dosyaları doğruladım fakat değişen bir şey olmadı.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Haziran 2021 #2 Kendi Launcher'ından başlatmayı denediniz mi?
merssj Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #3 körbiginar dedi: Kendi Launcher'ından başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Masaüstüne gelen kısyoldan bahsediyorsanız evet denedim
körbiginar dedi: Kendi Launcher'ından başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Masaüstüne gelen kısyoldan bahsediyorsanız evet denedim
M Mehmetkalkan Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 199 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:İ7-3770 Ram: Kingston DDR3 12 GB 1333Mhz Anakart:Esonic H-61 Ekran kartı:AMD Radeon RX6500XT Depolama:500Gb HDD 250Gb ssd Cinsiyet Erkek Meslek Oto Tamir 5 Haziran 2021 #4 Uygulamanın dosyaları silinmiş dosyaları doğrula yapıp tekrar güncellerseniz olabilir.
ruzgaraz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Haziran 2021 #5 Mehmetkalkan dedi: Uygulamanın dosyaları silinmiş dosyaları doğrula yapıp tekrar güncellerseniz olabilir. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladım demiş
Mehmetkalkan dedi: Uygulamanın dosyaları silinmiş dosyaları doğrula yapıp tekrar güncellerseniz olabilir. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladım demiş
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Haziran 2021 #6 Mehmetkalkan dedi: Uygulamanın dosyaları silinmiş dosyaları doğrula yapıp tekrar güncellerseniz olabilir. Genişletmek için tıkla... merssj dedi: Not: Dosyaları doğruladım fakat değişen bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla...
Mehmetkalkan dedi: Uygulamanın dosyaları silinmiş dosyaları doğrula yapıp tekrar güncellerseniz olabilir. Genişletmek için tıkla... merssj dedi: Not: Dosyaları doğruladım fakat değişen bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla...
M Mehmetkalkan Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 199 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:İ7-3770 Ram: Kingston DDR3 12 GB 1333Mhz Anakart:Esonic H-61 Ekran kartı:AMD Radeon RX6500XT Depolama:500Gb HDD 250Gb ssd Cinsiyet Erkek Meslek Oto Tamir 5 Haziran 2021 #7 ruzgaraz dedi: Dosyaları doğruladım demiş. Genişletmek için tıkla... Fark etmemişim kusura bakmayın hocam. merssj dedi: Warfame oyununu indirdim fakat böyle bir hata alıyorum, yardımcı olabilecek var mı? Not: Dosyaları doğruladım fakat değişen bir şey olmadı. Eki Görüntüle 1056778 Genişletmek için tıkla... Fark etmemişim kusura bakmayın hocam.
ruzgaraz dedi: Dosyaları doğruladım demiş. Genişletmek için tıkla... Fark etmemişim kusura bakmayın hocam. merssj dedi: Warfame oyununu indirdim fakat böyle bir hata alıyorum, yardımcı olabilecek var mı? Not: Dosyaları doğruladım fakat değişen bir şey olmadı. Eki Görüntüle 1056778 Genişletmek için tıkla... Fark etmemişim kusura bakmayın hocam.
C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 5 Haziran 2021 #8 merssj dedi: Warfame oyununu indirdim fakat böyle bir hata alıyorum, yardımcı olabilecek var mı? Not: Dosyaları doğruladım fakat değişen bir şey olmadı. Eki Görüntüle 1056778 Genişletmek için tıkla... Burada gösterdiği dosya sizde mevcut mu ?
merssj dedi: Warfame oyununu indirdim fakat böyle bir hata alıyorum, yardımcı olabilecek var mı? Not: Dosyaları doğruladım fakat değişen bir şey olmadı. Eki Görüntüle 1056778 Genişletmek için tıkla... Burada gösterdiği dosya sizde mevcut mu ?
merssj Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #9 Crimeron dedi: Burada gösterdiği dosya sizde mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir dosya yok
Crimeron dedi: Burada gösterdiği dosya sizde mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir dosya yok
ruzgaraz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Haziran 2021 #10 merssj dedi: Hayır öyle bir dosya yok Genişletmek için tıkla... o zaman oyunu sil tekrar yükle