Berkay4154 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.624 Çözümler 24 21 Aralık 2019 #1 Steam'dan hitman 2'nin bütün paketi olan "Gold editon" alayım dedim ama aplikasyon da bulamıyorum. Bu sefer siteden alayım kütüphaneye eklenir dedim onda da hata oldu acaba sorun bende mi? (HITMAN 2 - Gold Edition Steam'de %75 İndirimli) Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2019
Steam'dan hitman 2'nin bütün paketi olan "Gold editon" alayım dedim ama aplikasyon da bulamıyorum. Bu sefer siteden alayım kütüphaneye eklenir dedim onda da hata oldu acaba sorun bende mi? (HITMAN 2 - Gold Edition Steam'de %75 İndirimli)
Y yusnu Ziyaretçi 21 Aralık 2019 #2 HITMAN 2 oyun sayfasından mı bakıyorsun? Bende uygulamada gözüküyor ve sepete ekleniyor. Sürprizbozan: HITMAN 2
HITMAN 2 oyun sayfasından mı bakıyorsun? Bende uygulamada gözüküyor ve sepete ekleniyor. Sürprizbozan: HITMAN 2
Berkay4154 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.624 Çözümler 24 21 Aralık 2019 #3 Arama yapınca çıkınca çıkmıyor, site de görebiliyorum sadece. Ayarı falan mı var acaba? (Steam pek kullanan biri değilim )
Arama yapınca çıkınca çıkmıyor, site de görebiliyorum sadece. Ayarı falan mı var acaba? (Steam pek kullanan biri değilim )