A Ahmet1203 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 695 Çözümler 5 16 Ekim 2020 #1 Merhaba, basit bir şey için Steam'i indirmek istemiyorum. Steam Web yani tarayıcı üzerinden açılan Steam üzerinden nasıl kütüphanemdeki oyunlara bakabilirim?
Merhaba, basit bir şey için Steam'i indirmek istemiyorum. Steam Web yani tarayıcı üzerinden açılan Steam üzerinden nasıl kütüphanemdeki oyunlara bakabilirim?
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 16 Ekim 2020 #2 Profilinize girip oyunlarınıza tıklarsanız istediğiniz şeyi elde edebilirsiniz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
KS KS A Ahmet1203 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 695 Çözümler 5 16 Ekim 2020 #3 ANON1M dedi: Profilinize girip oyunlarınıza tıklarsanız istediğiniz şeyi elde edebilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 'Profili görüntüle' dediğinizde hesabınızdan çıkış yaparak profilinizi gösteriyor. Her şeyi fixlemiş: Artı 0 Eksi
ANON1M dedi: Profilinize girip oyunlarınıza tıklarsanız istediğiniz şeyi elde edebilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 'Profili görüntüle' dediğinizde hesabınızdan çıkış yaparak profilinizi gösteriyor. Her şeyi fixlemiş:
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 16 Ekim 2020 #4 Ahmet1203 dedi: 'Profili görüntüle' dediğinizde hesabınızdan çıkış yaparak profilinizi gösteriyor. Her şeyi fixlemiş: Eki Görüntüle 704375 Genişletmek için tıkla... Herhangi bir çıkış olmuyor? Artı 0 Eksi
Ahmet1203 dedi: 'Profili görüntüle' dediğinizde hesabınızdan çıkış yaparak profilinizi gösteriyor. Her şeyi fixlemiş: Eki Görüntüle 704375 Genişletmek için tıkla... Herhangi bir çıkış olmuyor?
KS KS A Ahmet1203 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 695 Çözümler 5 16 Ekim 2020 #5 MESs¹¹ dedi: Herhangi bir çıkış olmuyor? Eki Görüntüle 704376 Genişletmek için tıkla... Bende çıkarak gösteriyor. Gizli sekmeden dolayı da olabilir. Normal sekme ile deneyeyim. Edit: yine aynı. Çıkarak gösteriyor. Uygulamayı indirmem gerekecek anlaşılan. Artı 0 Eksi
MESs¹¹ dedi: Herhangi bir çıkış olmuyor? Eki Görüntüle 704376 Genişletmek için tıkla... Bende çıkarak gösteriyor. Gizli sekmeden dolayı da olabilir. Normal sekme ile deneyeyim. Edit: yine aynı. Çıkarak gösteriyor. Uygulamayı indirmem gerekecek anlaşılan.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 16 Ekim 2020 #6 Ahmet1203 dedi: Bende çıkarak gösteriyor. Gizli sekmeden dolayı da olabilir. Normal sekme ile deneyeyim. Edit: yine aynı. Çıkarak gösteriyor. Uygulamayı indirmem gerekecek anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Bence sizin tarayıcı veya çerezlerde bir sıkıntı olmuş olabilir. Böyle bir şey olmaması lazım. Gizlide de denedim emin olmak için. Artı 0 Eksi
Ahmet1203 dedi: Bende çıkarak gösteriyor. Gizli sekmeden dolayı da olabilir. Normal sekme ile deneyeyim. Edit: yine aynı. Çıkarak gösteriyor. Uygulamayı indirmem gerekecek anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Bence sizin tarayıcı veya çerezlerde bir sıkıntı olmuş olabilir. Böyle bir şey olmaması lazım. Gizlide de denedim emin olmak için.