Steam Windows 7 ve 8'e desteğini kesiyor

Cehalet kokusu mu öyle olsun herkes normal bir ben farklıyım aynen. Aksine herkes böye düşündüğü için ülkede değişen bir şey yok. Oturalım evimizde fahiş teknoloji kullanmaya devam edelim sessizce. Ne de olsa etkimiz 0

Ah be, daha 3-4 ay önce kullandığım işletim sistemi. Sen de tarihe karışıyorsun, severdim seni....

Artık yavaştan birçok platform ve oyun Windows 7, 8 ve 8.1 desteğini kesmeye başlamışken Valve'ın attığı bu adıma çok şaşırmamak lazım. Her şeyin bir sonu var.

Ben de zamanında Windows 7'de kalmak için direniyordum sonra oyunlar sorun çıkarmaya başlayınca paşa paşa Windows 10'a geçtim. Uğraşmaya değmiyor. İnsanlar sırf alışkanlıklarından vazgeçemedikleri için yeniliklere açık değiller.

Bu Windows'ların desteği neden kesilir, anlamıyorum. Bırakın, millet hangi işletim sistemini kullanmak istiyorsa kullansın.

Hocam, Windows 7, 8, 8.1 kullanıcı sayısı az. Kesmesi normal desteği; öyle bir dünya yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ama şimdi farklı bir açıdan bakıldığında optimizsayonları bozulabilir uygulamanın. 10'da çalışan her işlev 7 ve 8.1'de çalışamaz.

Windows 8.1 kullanıyorum ve hala Steam açık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Milyarlarca oyuncunun olduğunu varsayarsak 100.000 gayet az bence.

Steam yakın zamanda yeni 1 milyara ulaştı. Yani bu üyeler çok az değil ve bir de yan hesapları da ekliyeceksek daha az kullanıcı var demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…