sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop 9 Şubat 2024 #41 Galaxes dedi: Hocam bende zaten masaüstümün cidden temiz görünmesi için taskbar x vs. yükledim fakat 11'i beğenemiyorum. Cidden kötü bir arayüzü var. Bana pekte stabil gelmiyor açıkçası. Genişletmek için tıkla... Senin fikrin, bana göre arayüzü eskisinden daha güzel. Tabi sen bilirsin seni 11'e sevdirtecek değilim.
Galaxes dedi: Hocam bende zaten masaüstümün cidden temiz görünmesi için taskbar x vs. yükledim fakat 11'i beğenemiyorum. Cidden kötü bir arayüzü var. Bana pekte stabil gelmiyor açıkçası. Genişletmek için tıkla... Senin fikrin, bana göre arayüzü eskisinden daha güzel. Tabi sen bilirsin seni 11'e sevdirtecek değilim.
330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.463 Çözümler 9 10 Şubat 2024 #42 Cratiys dedi: Windows 7'nin güncel olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Eğer Windows 10'a geçmediysen bir Windows Update deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Windows 10'a artık geri döndüm hocam o yüzden artık geç oldu. Update denesem sonra kasma yapıyor Windows 7 bende.
Cratiys dedi: Windows 7'nin güncel olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Eğer Windows 10'a geçmediysen bir Windows Update deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Windows 10'a artık geri döndüm hocam o yüzden artık geç oldu. Update denesem sonra kasma yapıyor Windows 7 bende.