Steam Witcher 1 ve Witcher 2'de CD anahtarı yok

Ayumu Kasuga

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 İşlemci
Sapphire Nitro+ RX 6600XT Ekran kartı
Corsair Vengeance LPX 8GBx2 3200Mhz Ram
Asrock AB350 Pro 4 ATX Anakart
Corsair CV650 ATX PSU
WD Blue SN570 500GB M2 SSD
Samsung 870 Evo 250GB Sata SSD
---------------------------------------------------
Monitör: Asus VG249Q1A 165Hz IPS Gaming Monitör
Mouse: Logitech G203 Siyah
Klavye: James Donkey 610S Red Switch
Merhaba, hepinize iyi günler dilerim.

Lafı uzatmadan size yaşadığım sorundan bahsedeyim. Kasım sonlarında Witcher 1 ve Witcher 2'yi indirimlerde iken satın aldım Steam üzerinden.
İnternette biraz araştırınca bu iki oyunun da CD keyi üzerinden GOG hesabıma ekleyebileceğimi öğrendim. Ama ne yazık ki herkeste olduğu gibi oyunun CD key kısmı hiçbir yerde yok!

Sağ tık > yönet menüsü üzerinde yok, oyunun özellikler menüsünde yok hatta mail adresime gelen oyunun satın alım makbuzlarına da baktım ama yok.

Anlayacağınız hiçbir şekilde ulaşamıyorum bu CD Key'e. İnternette yaptığım onca araştırmaya rağmen bir çözüm de bulamadım ne yazık ki.
Sizlerden isteğim, neden Steam'in bana bu iki oyun için CD key vermediğini bilen birisi varsa aydınlatsın beni. Teşekkürler şimdiden.
Ek görseller:

İndirip oynadığınızda, oyun başlarken CD Key veriyordu sanki, "Bu keyi kaydedin daha sonra sizden istenecek" gibi bir uyarıyla. Witcher 1 ve 2 veriyor mu hatırlayamadım.

İndirip oynadığınızda, oyun başlarken CD Key veriyordu sanki, "Bu keyi kaydedin daha sonra sizden istenecek" gibi bir uyarıyla. Witcher 1 ve 2 veriyor mu hatırlayamadım.
Bende öyle bir uyarı da vermedi ilk çalıştırdığım sıralarda.

Steam Desteğe bu konu hakkında yazabileceğim bir kategori bulamadım maalesef, internette hiçbir bilgi yok bu konu hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…